- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Van problémám, nem is kevés.
Viszonylag új vagyok Linux téren.
Volt egy kisebb kitérőm Chakra Linux alatt nem is olyan régen, de az asszony nehezen barátkozott meg vele.Ez és egy kissebb-nagyobb hiba terelt vissza a Windows vágányra. Most visszatértem, a Linux Mint-re esett a választásom, lentebb kifejtem hogy miért (ti majd eldöntitek hogy jó döntés-e vagy sem). Cinnamon 17.2 van fent.
Jó 1 héten keresztül futott is nagyobb gondok nélkül.....
Most viszont nem is tudok bejelentkezni. Nem értem mi lehet a baj.... betölt rendesen stb... Amikor a bejelentkezésnél a jelszót beírom neki akkor egy-két másodpercig tölt aztán "A munkamenet indítása meghiúsult" üzenettel megszakad a folyamat. Nem tudom mi lehet a baj.
Tudunk ezzel kezdeni így valamit, esetleg több infó kellene?
A többi mérdésem majd ezután aktuális. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Egérpad topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Automata kávégépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Borderlands
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest