Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ric4m0nd
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Linux mint 17.2 Mate-et frissen telepítettem Acer Aspire laptopra, és sehogy sem jövök rá hogyan kell a wifi hálózatot beüzemelni. Magától automatikusan nem mutatja a wifi hálózatokat, hogy kapcsolódhassak, így manuálisan létrehoztam SSID és password megadásával. Ettől függetlenül nem is csatlakozik, és továbbra sem mutatja az ID-ket amit a környékről befog. A funkció billentyűzettel próbáltam ki-be kapcsolni a Wifi adaptert, de semmi változás.
Jobb alsó sarokban a Connections ikonon csak a vezetákes hálót hozza be ha a kábellel csatlakoztatom. Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jobb alsó sarokban a Connections ikonon csak a vezetákes hálót hozza be ha a kábellel csatlakoztatom. Mit javasoltok?
Rowon