Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Közben kiderült, hogy azért nem tudtam bizonyos screenshotokat olvasni windows alól, mert kettőspont volt a fájlnévben, amit win nem enged meg. Időközben elképzelhető, hogy tákoltak valamit a screenshot készítőn, mert most alulvonás van ugyanott Mint+Cinnamon alól. Ami nagyon fura, hogy ubuntu 15-nél is jelentkezett ugyanez, amikor a telepítőről csináltam screenshotot, de ott csak az első képnél, a továbbiaknál már nem. Lehet, hogy a telepítő automatikusan frissítette magát menet közben vagymi? Nehezen tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest