Hirdetés
- Poco F7
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy nagyon jó oldal, innen próbáltam anno optimalizálni az SSD- t! Szinte minden benne van Ubi/Mint vonalon.
Kár, hogy nem magyar nyelvű leírásokat nem lehet berakni az összefoglalóba, biztosan erre gondoltál az előbb. Gondoltam én is rá, hogy be kéne tenni, mert így sehol nincs meg magyarul.Én sok disztrót próbáltam kezdőként, de a Mint volt az, amiben minden megvolt, ami kellhet egy home usernek és könnyen megtanulható Win7, XP után, stabilan működött és jól felfedezhető benne minden, ami kezdő Linuxosnak nagyon fontos! Cinnamonról van szó, ami nekem tetszik is nagyon és épp eléggé testreszabható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Poco F7
- BMW topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest