- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
ubyegon2 #1947 üzenetére
Nincs azzal semmi baj ha valaki backup ISO-t használatára buzdít, megvan a létjogosultsága. Tiszta és gyors módja a rendszer teljes visszaállításának, bár nyilván vannak hátrányai is (pl. elvesznek a legutóbbi mentés óta eszközölt beállítások, ami annál számottevőbb, minél ritkábban ment valaki). Én egyébként erre a célra a Clonezillát használom.
A MINT mentéskezelőjét még nem próbáltam, egyértelműen hasznos funkció a saját fájlokról és szoftverösszeállításról mentést készíteni, de nem valószínűsítem, hogy ezek visszaállításától a rendszer abnormális viselkedése helyreállna.
Nálam a 17.1 MATE - ahogy írtam - bosszantó dolgokat művel, hogy ez az upgrade következménye, vagy tisztán telepített 17.1 is produkálna hibákat, azt nem tudom. Az is lehet, hogy én eszközöltem valami olyan változtatást - verziótól függetlenül -, aminek a következménye a mostani instabilitás. Mindenesetre nem adom fel, próbálok megoldást keresni, most is Mint alól írok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest