Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nincs azzal semmi baj ha valaki backup ISO-t használatára buzdít, megvan a létjogosultsága. Tiszta és gyors módja a rendszer teljes visszaállításának, bár nyilván vannak hátrányai is (pl. elvesznek a legutóbbi mentés óta eszközölt beállítások, ami annál számottevőbb, minél ritkábban ment valaki). Én egyébként erre a célra a Clonezillát használom.
A MINT mentéskezelőjét még nem próbáltam, egyértelműen hasznos funkció a saját fájlokról és szoftverösszeállításról mentést készíteni, de nem valószínűsítem, hogy ezek visszaállításától a rendszer abnormális viselkedése helyreállna.
Nálam a 17.1 MATE - ahogy írtam - bosszantó dolgokat művel, hogy ez az upgrade következménye, vagy tisztán telepített 17.1 is produkálna hibákat, azt nem tudom. Az is lehet, hogy én eszközöltem valami olyan változtatást - verziótól függetlenül -, aminek a következménye a mostani instabilitás. Mindenesetre nem adom fel, próbálok megoldást keresni, most is Mint alól írok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vivaldi (böngésző)
- Steam Deck
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon