- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Igen, nem tökéletes még. Azt mondjuk nem értem, hogy mi különbség a pendrive és egy külső SSD között, ebből a szempontból. Van, hogy leválasztás után is "beragad", nem tűnik el a panelikon. A Mint fórumán is téma ez a bug, valószínűleg hamarosan javításra kerül. Annyiból problémás, ha valaki ehhez szokott, és nem választja le normálisan mondjuk az NTFS lemezét, jó eséllyel javíthat utána fájlrendszert is.
Vasti74: Azóta sokszor sok minden frissült, de minden nálam állandóan jelentkező hiba maradt.
Ezért írtam a múltkor, hogy sokszor nincs más megoldás, csak a rendszerváltás. Nálam is olyan hibák vannak, amik a hardvereimre vezethetőek vissza, így nem is lesz jobb. Ha nem járt volna le a 20.3/20.04 támogatása, pakolnám is vissza.... vagy lehet menekülni előre. De mindegyiken lesz valami. Tegnap kipróbáltam a kis AMD kártyám miatt, hogy mit csinál Windows 11 alatt. Fél óra sem kellett és ordítva menekültem vissza. Akkor rájöttem, hogy nem is olyan bugos a Mint sem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon