Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Petya XT
üzenetére
És tényleg :-) Nem használtam mostanában pendrájvot, ezért nem vettem észre, hogy azzal működik! Megjelenik az ikon, és le lehet választani. SSD-vel nem... Sőt szerintem vinyónál sem, mintha azt is dugtam volna rá.
Rendszerváltás... Próbálgattam Plasma-s disztrókat, de még több minden zavart - idegesített bennük ;-) Kompromisszum az élet. De éppen azon filóztam, hogy veszek valami olcsó mini gépet próbálgatni ezt-azt, hátha éppen belefutottam egy problémásabb életszakaszába a Plasma-nak ;-) De a gépemet csak úgy nem kezdem el újratelepítgetni: majd ha találok valami olyat, ami jó. Bár persze ez is necces: mert veszek valami 8.gen Intel-es minit, minden szép és jó, aztán amikor a Ryzen 5 procis gépemen is átállok, akkor meg kezdődnek a bajok... ;-)
Én Windows-t az elmúlt kb. 14 évben csak a gyerekeim gépein láttam, de amíg megfrissítem, meg persze párszor már újra is telepítettem a különböző gépeket, na annyi elég is volt a Windows-os életből ;-)
Pár napja éppen a nagyobbik hozta haza a laptopját, HP Elitebook 8.gen i7 procival, 16GB memória, nvme SSD-vel. Mivel rég láttam, 23Hakármi W11 volt rajta, volt pendrájvon friss telepítőm, rádugtam, megfrissítettem, meg utána ami maradt, aztán az Office-t, meg a böngészőket, stb. 14 órakor álltam neki, valamikor 19-20 óra között végzett... Noormáááális?! ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon