- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linux Mint 17 Mate 32 bites verzióját telepítettem egy 16 gigás pendrájvra egy 64 bites notin úgy mintha egy vinnyóra telepítettem volna, azért elcsippentettem neki egy 3 gigás swap partíciót a vinyó végéből. Beletelt egy nemkis időbe mire felreszelte magát a pendrájvra. A bootmenedzserét is a pendrájra telepítettem, így ha nem taposok az ESC billentyűre bootoláskor, akkor egyből a windows bootol. Most hogy a browser.cahe át lett paterolva a memóriába simán ramdiszk nélkül , egész kellemes lett a linuxszal a netelés.
6 giga RAM van a masinában.
A kérdésem az lenne , hogy egyáltalán szükség van-e a swap partícióra, vagy azt akár meg is lehet szüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon