- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Felraktam én is a 22-t, de kicsit elhamarkodottnak érzem.
Előre közölte, hogy törölni fog programokat (Virtualbox és VPN Unlimited, az előbbit sikerült visszarakni a frissítés után), de telepítés közben végtelen hurokba került a 6.8 kernel telepítésekor. Sikertelen lett, de újra és újra megpróbálta. Az azért látszott, hogy az nVidia driver nem tetszik neki (a Mint által hivatalosan támogatott driverről van szó, nem valami egyéni mókolásról). Megszakítottam, újraindítottam a 6.5 kernellel, visszaváltás az Xorg driverre, nVidia uninstall, utána az új kernel simán felment. Erre azért figyelhettek volna...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest