- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Én most ismerősöm régebbi HP laptopjára dobtam fel a Mint Victoria Matet win7 helyett.
Az a gond, hogy a net (wifi) hol megy vele, hol nem. Pl. firefoxot elindítva bejön a kért oldal, ha kilépünk a böngből vagy új oldalt akarunk benne nyitni (akár pl. youtube), egy időnyi semmittevés után kiírja, hogy nem lehet csatlakozni a kiszolgálóhoz. Felraktam a Chromeot, ott is ez van és újraindítás nélkül semmit sem hajlandó betölteni egyik böngi sem. Sőt a frissítéskezelő futásakor sem mennek letöltések. 10 esetből 1x pedig semmi gond, ugrik a webre mint a szöcske reboot nélkül is.
Ez miért van vajon?Vmi hibás háttér folyamatok cseszik el a net elérést, ami újraindítással inicializálódna? Láttatok már ilyen hibát?
+1
Van a Teamviewerhez hasonló “távbarkácsoló” progi linuxra amit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest