Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
zizidor
üzenetére
...de az, mert én úgy vettem észre, hogy a Mint-ben nem működik normálisan. Hiába indítasz egy programot úgy, pl egy böngészőt, ugyanúgy IGP-vel futtatja. Bizonyos programok, pl a Boinc, érzékeli a kártyát és használja is, és minden 3D program is. Fel lehet profilozni, szabályokat létrehozni, de én feladtam. Működik, csak nem minden program esetében.
Teljesítmény módban meg értelmét veszti az egész. Szerintem a zárt driver hülyesége.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon