- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
Számomra a legnagyobb hátránya hogy például egy telepítés nem egyszerű. Pl. Vettem egy USB wi fi adaptert és a telepítése véletlenszerűen sikerült csak egy újraindítás után derült ki hogy sikeres volt. Nincs egy telepítő amit elindítok és fel települ a program. És rengeteg ilyen apró cseprő dologba futhat bele az ember, amire esetleg csak angol nyelvű leírás van és az se biztos hogy megoldja az én problémámat példa pwm. Órák hosszat lehet ezzel elszöszölni és semmivel se kerül előrébb az ember a megoldáshoz. Ehhez képest androidon letöltök egy programot, feltelepítem és működik. Ettől függetlenül a fő gépemen továbbra is mint-et fogok használni, de szükségem van egy Windows gépre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest