Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csixy
    addikt

Én nyugodt vagyok, max az a mai címlapos valami, aminek semmi köze nincs az LMDE4-hez, az sok volt, de most még Papogány komám is feszegeti a pattanó idegeimet!

Az említett címlapos első oldal azoknak szól, akik használják/ismerik az LMDE3-at, a második oldal mobillal készült képeihez nem fűznék semmit, nem is néztem tovább, max privátban megkérdezném a konnektorát a cikknak, hogy mégis ezmiaszar? De nem érdekes, több szót nem vagyok hajlandó erről írni. Papogány rosszkor nyekergett. Ez van.

Papogány, menjél vissza Manjarozni gyorsan! :K

A manjarót már nem kedvelem. A reborn os szerintem tisztább érzés. Ha neked nem szimpi, attól függetlenül UEFI-ben lett feltolva a Reborn is és a LM20 is. Mindkettő fahajas. Valószinüleg nem fogják egymást zavarni, mindkettő Grubos és külön-külön mappájuk van az EFI partícióban. Még egy harmadik oprenncernek hagytam helyet, de az addig üres marad, amíg egy legális licencet nem kerítek hozzá valahonnan. A tippet a meta kodek telepítéshez köszönöm! Fogadjunk, hogy nem is haragszol annyira. :)

Új hozzászólás Aktív témák