Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat*
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
Frawly
üzenetére
Volt kernel frissítés (bármit is jelentsen ez).
Mégpedig azért mert először a guglival próbálkoztam és ott volt egy csávó, akinek hasonló problémái voltak és nála a kernel cserebere oldotta meg.Az a baj egyébként, hogy a hibát nem tudom konzisztensen rekonstruálni, mert kb. tök random jön elő. Tegnap kb. 3 kikapcsolást/újraindítást csináltam egyszer sem jött elő.
Az is furcsa, hogy ilyet HDD hiba is okozhat? Nem értek a linux lelkivilágához, de furcsa, hogy minden tökéletesen fut, csak épp néha nem lehet leállítani a gépet. Legalább a Donkey Kong közben fagyna le vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mégpedig azért mert először a guglival próbálkoztam és ott volt egy csávó, akinek hasonló problémái voltak és nála a kernel cserebere oldotta meg.
Rowon