- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
De, tudom, hogy lassú a HDD. De akinek nem sietős, az kicsit többet vár betöltéseknél. Nyilván engem nem kell meggyőznöd, az SSD-k híve vagyok, még pendrive-nak is azt használok, van itthon egy rakat. Én nyilván mindenbe tennék. De ha Linux, akkor azért el lehet lenni HDD-vel is, még egy 5400 rpm-es noti HDD-vel is. Valóban nem lesz valami villám, itt-ott nagyobb grafikus programok, böngésző, stb. többet fog töltögetni.
Viszont ha Win8-10-ről van szó, oda sajnos kötelező. Eleve 60-90 mp. mire feláll egy noti HDD-ről a rendszer ezeknél a verzióknál, aztán úgy kezded boot után, hogy még az egérkurzor is szaggat, mert mindenféle update meg Defender scan tekeri a háttérben a gépet, és az egész rendszer kompletten Commodore 64 sebességével akadozik, nettó használhatatlan az egész, annyira lemezintenzív a rendszer, amit még a töredezni rendkívül szerető, elavult és hulladék NTFS fájlrendszer is tovább súlyosbít, meg a Windows kernel nem megfelelő cache-elése. Nem is szoktam javasolni, hogy valaki ezeket a rendszereket futtatva HDD-vel szopassa magát, még 7200 meg 10000 rpm-es vinyóknál sem, mert max. az ellenségemnek kívánom. Nem is értem, hogy a MS erre miért nem hívja fel az emberek figyelmét. Ebben az esetben nem az a gond, hogy lassabb a rendszer, és várni kéne erre-arra egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Projektor topic
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon