- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Erről nem tudtam, hogy van ez a dinamikus swap lehetőség. De nem értem, hogy ennek mi lenne az előnye. Spórolsz rajta 1-2 gigát tárterületben, de cserébe romlik a swap-elési teljesítmény. A fix méretűnek nincs hátránya, mert nem az egész swapfájlt írja ilyenkor sem, hanem csak egy részét, amit használ is belőle ténylegesen. Mondom, ez a swaphoz meg dinamikus swaphoz ragaszkodás inkább windowsos megszokás, berögződés. Ahogy rendszerpucolókhoz, tűzfalhoz és vírusirtóhoz ragaszkodás is felesleges Linux alatt.
(#11784) Fehér Farkas: Cinnamont már jó rég nem használtam, de emlékeim szerinte ezeket mind tudja, amit akarsz. Jobb egérgombbal kell a tálcára kattintani, talán az értesítési terület közelében, és ott testre lehet szabni. Itt írják hogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tőzsde és gazdaság
- Assetto Corsa Rally
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon