- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
#63718632 #11467 üzenetére
Köszi! Tetszik amúgy ez a mint. A lényeg, hogy ezt a pyflashert el kell indítanom. Van pár flashelő kábelem bizonyos projektekhez, és windózon eléggé sz@rakodnak. Rendeltem még, ami remélhetőleg windózon is menni fog, de közben mondták, hogy linuxot gond nélkül menne, és így belevágtam. Hát a gond nélkül az már bukta
Szóval letöltöm a zip állományt, meg ki is tudom bontani, eddig oké. De semmi nem indul rajta, és leírás sincs. Elvileg valami pytont feltettem mert parancssorba bemásoltam valamit és akkor feltelepült, ez kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Új áru!!! 09.22. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest