- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
#63718632 #11467 üzenetére
Köszi! Tetszik amúgy ez a mint. A lényeg, hogy ezt a pyflashert el kell indítanom. Van pár flashelő kábelem bizonyos projektekhez, és windózon eléggé sz@rakodnak. Rendeltem még, ami remélhetőleg windózon is menni fog, de közben mondták, hogy linuxot gond nélkül menne, és így belevágtam. Hát a gond nélkül az már bukta
Szóval letöltöm a zip állományt, meg ki is tudom bontani, eddig oké. De semmi nem indul rajta, és leírás sincs. Elvileg valami pytont feltettem mert parancssorba bemásoltam valamit és akkor feltelepült, ez kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest