- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #11244 üzenetére
Az a gép ezek szerint tudja az EUFI-t. Az ne tévesszen meg senkit, hogy karakteres BIOS-szerű felülete van, és nem grafikus, attól még nem BIOS, hanem UEFI van a gépen. Szerintem UEFI bootlehetőséget azért nem lát, mert CSM/Legacy boot van bekapcsolva, és nem vegyes/UEFI boot.
Meg ez egy Fossiccu, annak nem tudom mennyire szabványos az UEFI implementációja. De a telepítő is lehet trágya. Az Ubuntu-vonal megoldhatná már végre, hogy normálisan kezelje az UEFI bootot, erre a fejlesztők valahogy még nem képesek.
Szerk.: ááá, látom megoldódott. Nem tudom mivel lett kiírva a Mint, mert elvileg annak univerzális lemezképe van, ami képes UEFI/Legacy bootra is. Szerintem csak el lett csesszerintve a lemezkép kiírása. Windows alatt a Rufus ajánlott, Linux alatt a dd parancs, ezek biztosan nem cseszik el a kiírt lemezképet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest