Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez jó hír!
A kitartásod valóban nem semmi! Egyik szemem sír csak, mert ebben a többirányú próbálkozáshalomban nem derült ki, mi a ragya okozza ezt a jelenséget a pendrive-ra írásnál. Nincs kizárva, hogy a BIOS talán második lapján lévő beállítások, ahol lehet állítani a legacy meg USB 3 opciókat. Mikor ezeket nézegettem, hiába suhant át az agyamon, hogy talán kiírt DVD, mert nem ismertem ezt a fajta BIOS-t! (egyiket sem ismerem, hogy őszinte legyek, a desktop Asus UEFI-s BIOS-szal azért már jól elvagyok)Megint csak igaza lett annak, aki azt mondja, hogy nincs olyan probléma Linuxon, amit ne lehetne megoldani, csak megfelelő kitartás kell esetenként. Régi Toshiba laptopon én is legalább egy hónapig szenvedtem, mire a rendszer használni szíveskedett mindkét processzor magot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A kitartásod valóban nem semmi! Egyik szemem sír csak, mert ebben a többirányú próbálkozáshalomban nem derült ki, mi a ragya okozza ezt a jelenséget a pendrive-ra írásnál. Nincs kizárva, hogy a BIOS talán második lapján lévő beállítások, ahol lehet állítani a legacy meg USB 3 opciókat. Mikor ezeket nézegettem, hiába suhant át az agyamon, hogy talán kiírt DVD, mert nem ismertem ezt a fajta BIOS-t! (egyiket sem ismerem, hogy őszinte legyek, a desktop Asus UEFI-s BIOS-szal azért már jól elvagyok)
Rowon