- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2 #11244 üzenetére
Megoldva!! Bár nem úgy, ahogyan gondoltam.
Úgy csináltam a telepítést, ahogy leírtam, hdd ki, ssd partíciók törlése, w10 telepítés alatt partíciók létrehozása+hagyva egy partíciónálatlan területet a linuxnak. W10 fel, gyorsindítás w10-ben kikapcs, jöhet a linux. Ugyanaz a hiba!!Aztán azt találtam ki, hogy visszateszem a dvd írót és egy újraírható lemezre kiírom a linuxot, megpróbálom úgy. Bingó! A bootolás során ez volt az első kérdés: UEFI vagy BIOS mód
Innen már tudtam, hogy jó lesz. Köszi a sok segítséget, bocs a "feltartásért". Igazából a pendrive-ot több módon is kiírtam, több pendrive-ot használva. W10 alól: rufus, unetbootin, illetve még 1, amit ubyegon2 fórumtárs javasolt. Linux alól is unetbootin + a beépített pendrive író. Egyiknél sem jött be ez a választási lehetőség. Most van egy friss w10-em és egy mintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Filmgyűjtés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Xbox Series X|S
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest