- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #11109 üzenetére
Nagyon gyanús vagy te nekem, hogy mostanában mindenkinek terminálos megoldásokat kezdesz ajánlani. Szegény Cinmanó meg sírhat, hogy csak egy szál terminál megy rajta. Azért jó vagy ám!
Szinte az elejétől kezdve használtam sok dologra terminalt, már Debian 7 is volt fenn Mint mellett anno, abban nem is volt Cinanmonnak Frissítéskezelője, az update & upgrade sokkal áttekinthetőbb volt nekem azon, mint Synapticban. Csomagokat jórészt a Synapticból raktam fel, mivel ott több infó volt róluk én meg nem ismertem túl sok Linuxos programot.
Most is többnyire az van, hogy mivel nem inaktiváltam a Frissítéskezelőt Mint-en, jelez a kis zöld pajzs, ráfrissítek, végignézem, mik vannak és terminalból frissítek. Biztos, hogy már az elején felszenvedett Debian szokatott rá erre, mert ha csak Mint-em lett volna, talán ma is a zöld pajzsot használnám. De például az ilyen Szoftverboltokat soha nem használtam, a legelején valamit vacakolt egy csomaggal és már olvastam is utána milyen lehetőségeim vannak.
Egyébként ilyen SSDID lefedettségnél nem muszáj semmi ilyet felrakni Linuxra, akár telefonos (androidos vagy iOS-es SSDID) app is feltehető telefonra, táblagépre, és azzal még kényelmesebben végig lehet járni a háztömböt, udvart, emeleteket, hogy melyik csatorna az, ami a legkevésbé használt.
Ugyanez járt a fejemben, hogy ezt akár telóval is meg lehetne csinálni, de nem akartam piszkálni a kollégát azzal, hogy az Apple termékeivel nem sok mindent tud kezdeni!
ahol a laptop vagy Wi-Fi AP használva lesz, ott meg egy másik lesz jó.
Erről jut eszembe, mennyire vagy wifi mágus? Meg kéne valahogy állapítanom, hogy az Asus RT N12 D1 routerem AP-s ugyan, de azt nem tudom, alkalmas-e AP kliens módra!? Erre tudsz valamit, hogyan tudnám megállapítani? A lakás egyik sarkában van a kábel és az egyik routerről akarom átküldeni a desktopra a netet vezeték nélkül Asussal összekötve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Airsoft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest