Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bringasisti
    őstag

Hasonló problémák mondjuk a windows alatt is vannak, ez nem rendszerfüggő, de persze a te döntésed.

Egy linux rendszer, főleg az olyan egyszerűbb, mint a Mint, semmivel sem komplikáltabb, mint a windows, csak mivel általában windows van mindenhol, ahhoz szokott hozzá mindenki. Azt is tanulni kell, ezt is.

((( Igazából az átlagember operációs rendszerhez való "hozzáértése" kb. olyan, mint az autóvezetés. Sokan csinálják, de legtöbbször fogalmuk sincs, hogy mit miért és/vagy hogyan kell csinálni, vagy képtelen előre gondolkodni. Ennek eredménye "az internet gomb" (Internet Explorer), vagy a billentyűzetet dühében csapkodó felhasználó, meg a "számítógép nem azt csinálja, amit én akarok"... De ez messzire vezet. :) )))

Két fő probléma: két réteg van, az átlag mint én akinek volt egy kapcsolata és felrakta az XP és utána a 7 verziót és csak tologatnom kellett az adatokat egyik helyről a másikba ha biztonsági mentést csináltam és a másik réteg ahová Ti tartoztok akik egy magasabb szinten használjátok. A rengeteg szakkifejezésre nem lehet 3 nap alatt felkészülni, ezért kellene egy olyan verzió amit ha letölt valaki akkor minden be van állítva, de erre írtam hogy ilyen miért nincs pedig a Műszaki E tudna a hallgatók által készíteni ingyen. Elromlott a telefonom: új telefon, email cím és jelszó ez az angol kifejezés még nekem is megy tovább lépek nyelv kiválasztás, innentől minden magyarul Wi-Fi beállítás, a készüléket a régi telefon, új készülék vagy a tablet alapján akarom használni, mikor kiválasztottam tovább opció, elmegyek vacsorázni és mire a kaja megvan a telefon működik. Egy ilyen fejlesztés nincs az említett okok miatt.

Új hozzászólás Aktív témák