Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Két fő probléma: két réteg van, az átlag mint én akinek volt egy kapcsolata és felrakta az XP és utána a 7 verziót és csak tologatnom kellett az adatokat egyik helyről a másikba ha biztonsági mentést csináltam és a másik réteg ahová Ti tartoztok akik egy magasabb szinten használjátok. A rengeteg szakkifejezésre nem lehet 3 nap alatt felkészülni, ezért kellene egy olyan verzió amit ha letölt valaki akkor minden be van állítva, de erre írtam hogy ilyen miért nincs pedig a Műszaki E tudna a hallgatók által készíteni ingyen. Elromlott a telefonom: új telefon, email cím és jelszó ez az angol kifejezés még nekem is megy tovább lépek nyelv kiválasztás, innentől minden magyarul Wi-Fi beállítás, a készüléket a régi telefon, új készülék vagy a tablet alapján akarom használni, mikor kiválasztottam tovább opció, elmegyek vacsorázni és mire a kaja megvan a telefon működik. Egy ilyen fejlesztés nincs az említett okok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon