Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Koszonom szepen mindkettotoknek az infokat!
A gepecskere azert kell a teljes oprendszer, mert ezen szeretnem probalgatni magat a Linuxot is meg a lehetosegeit, ami egyelore elegge tetszik, fokepp a bongeszes resze, hogy el vagyok ajulva attol, hogy egy ilyen aprocska gep igen kisteljesitmenyu procijaval teljesen vallalhatoan dolgozik a neten (mindemellett egy I7-es gepet hasznalok windowssal, de egyre gyakrabban ulok le a kis gep ele, ugyanugy, ahogy inkabb mar-mar az Androidos TV boxxal is szivesebben szorakozom mint a nagy gepemen)
A bibi az, hogy nagyon nem ertek hozza
Egy megosztast is igencsak nehezen csinaltam meg, talan tul sokat olvastam egyszerre, hiszen sok helyen irjak, hogy a 19-esen nem lehet megoldani egy egyszeru mappamegosztast sem es ugyanugy tapasztaltam en magam is a hibajelenseget, amit leirtak
Aztan megis sikerult es az TV box Kodija siman latta a megosztott mappat
A baj az, hogy nem tudom megismetelni
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon