- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Koszonom szepen mindkettotoknek az infokat!
A gepecskere azert kell a teljes oprendszer, mert ezen szeretnem probalgatni magat a Linuxot is meg a lehetosegeit, ami egyelore elegge tetszik, fokepp a bongeszes resze, hogy el vagyok ajulva attol, hogy egy ilyen aprocska gep igen kisteljesitmenyu procijaval teljesen vallalhatoan dolgozik a neten (mindemellett egy I7-es gepet hasznalok windowssal, de egyre gyakrabban ulok le a kis gep ele, ugyanugy, ahogy inkabb mar-mar az Androidos TV boxxal is szivesebben szorakozom mint a nagy gepemen)
A bibi az, hogy nagyon nem ertek hozza
Egy megosztast is igencsak nehezen csinaltam meg, talan tul sokat olvastam egyszerre, hiszen sok helyen irjak, hogy a 19-esen nem lehet megoldani egy egyszeru mappamegosztast sem es ugyanugy tapasztaltam en magam is a hibajelenseget, amit leirtak
Aztan megis sikerult es az TV box Kodija siman latta a megosztott mappat
A baj az, hogy nem tudom megismetelni
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest