- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Próbáltam összeszedetten fogalmazni, lehet hogy nem sikerült, ez betudható annak is hogy már szét robban a fejem!
4 napja csak a tutoriálokat nézem meg a leírásokat olvasom, és valami felett biztos elsiklok és én vagyok a hülye! De egyszerűen nem tudom ezt a Domoticz ot feltelepíteni!
Az sem lehet hogy a gépet kavarom el, mert a biztonság kedvéért minden egyes vakvágány után újratelepítem a Mint-et....
Próbáltam a gyári DomoticzWiki leírás alapján odáig eljutok hogy githubról leszedje e a kódot , de amikor beírom neki hogy cd dev-domoticz akkor kiírja hogy bash: cd: dev-domoticz: Nincs ilyen fájl vagy könyvtárProbáltam másik leírást de ott se megy!
Valamit tuti én rontok el vagy nézek el vagy valami hiányzik... de sajnos nem ismerem a linuxo!
Lassan ott tartok hogy feladok egy hirdetést hogy
" TeamViewer-en valaki segítsen feltelepíteni meg elmagyarázni hogy mi miért nem ment Fizetés megegyezés szerint!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest