- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Mákosmetélt
tag
Na már mindent leszedtem, ha most is kell majd valami köpök egyet és aláállok.
Amúgy a sima forráskódot is letöltöttem az nvidia oldaláról. Kik írnak ilyeneket, nagyon durva! -
Mákosmetélt
tag
Nos. Sikerült felrakni, de ahogy várható volt :( még hiányoznak neki dolgok.
Mármint nem a make-nak vannak függőségei, csak úgy általában minden hiányzik.
Most gcc-t töltök le, ezen kívül még mi kellhet? -
Mákosmetélt
tag
Nos hamar visszajöttem, ez nem jelent jót...
Leszedtem a csomagot, a yastba beállítottam az útvonalat, és semmi.
Akkor sem látja, mintha lenne neki egy lista mait elmentett és semmi mást nem mutatna. Ok mondom akkor minden útvonalat kiszedek, hát így is ugyanazokat a progikat mutatja. Erre csak az a könyvtárat adtam+ amibe a csomag van, így is csak ugyanazokat a progikat látja.
OK konkueror-ban rákatt a filera, ott leírja az infót a csomagról, verzió, stb..
Volt olyan is, hogy csomag telepítése Yast-tal, rákatt yast bejön de nem telepít semmi, vissza kilép. Azt hittem hogy csak gyorsan telepítette azért nem láttam semmit, de nem. 5letek?? -
Mákosmetélt
tag
Halihó! A csomagkeresést próbáltam már (írtam is előbb) és nincs. Jó útvonal van megadva. Igen sajna 1 cd-s, de hogy akkor is kihagyják belőle az köcsögség!
Kösz a segítséget megtaláltam a csomagot le is töltöttem, remélem nem lesz semmi függősége mert akkor töltögethetek. Na megyek is kipróbálom! Köszi még1x! -
Mákosmetélt
tag
ÜDV! Remélem nem gáz, hogy nyitottam ezért topicot! Mostmár mind1:)
Szóval felraktam SUSE 9.0-t és szépen akartam egy kernelt fordítani, mert gondoltam a legújabb-ban benne van a hálókarim drivere, sőt biztos. NF7 lapom
van és a azon Realtek 8210BL vezérlő. Szóval szépen kiadtam a make menuconfig parancsot és semmi. Elkezdtem gondolkodni nem-e csináltam valamit rosszul (pedig még el sem kezdtem :) ) de aztán látom, hogy nem ismeri a make parancsot. Kicsit meglepődtem, aztán egyből utánnanéztem a csomagoknak, de azok kötött sincs. Jártam már így Mandrake-el, de az az én hibámból volt, hiszen helyhiány miatt kispóroltam + az mc-t is de utólag felraktam. De most??
Van valakinek valami ötlete? Néztem SUSE ftp szerverén nincs-e make csomag, de nem találtam. Ráadásul elég fullos installt nyomattam, szóval biztos nem maradt ki. Aztán felraktam másik gépre is, de ott se tette fel a make-t??
Így most nemhogy kernelt nem tudok fordítani, de mPlayert se, stb...
Esetleg van valami alternatíva erre, vagy más parancs? EZ hihhhetetlen!
Előre is köszönöm, ÜDV!
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest