- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
Cathfaern #16 üzenetére
szóval debianból van stable/testing/unstable. hívják woodynak sargenak és sidnek is őket.
az uccsó stable kiadás a woody 3.0r1, www.debian.org ról le lehet szedni, 7 cd, ekkor nem kell hozzá net. Mint említettem 1es cd elég, arról netet fellövöd, és apt-get rulla:)) )
Én egyébként sidet használok, ált nagyon új dolgok vannak benne mindig, lehetnek bugok, de olyat ami totál megkeseríti az életed még 1et se láttam, vagy legfeljebb pár óra múlva már jött is az upgrade...
Egyébként debian nagy előnye(nemtom többi distrib mennyire tud ilyet), pl van egy 2.0 ás potatoed, ami elég régi. apt-get nek megadod a sides sourcekat(két sor talán...) apt-get update, apt-get upgrade és frissíti a pár éves renccered a legújabbra.
Ja igen, van még egy experimental distribje is a debiannak, de ehhez külön kell leszedned a csomagokat, de még újabb dolgok vannak benne mint unstableban:)
Üdv.: steveetm
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest