Aktív témák
-
hoyuka
csendes tag
Hali!
Szerintem mukodnie kene. env|grep LD_LIBRARY_PATH-al sem megy. Azt hallottam nemreg, hogy nem lehet olyat csinalni, amit akarok:
''Variables will not be exported to parrent processes of the current process.''
Ugy oldottam meg, hogy a .bashrc-be irtam egy function-t, ami beallitja. Azt a function-t hivom meg a script helyett, ugy nez ki mukodik. :) -
eddie303
őstag
Picit valóban más, mert pl. gyökérben az ntldr az inkább a boot-ért felelõs, nincs benne DOS kernel :) S a partícióbootsector rámutat az ntldr-re, s szerintem annak elég ha azt odamásolod, nem kell sys-elni, mint pl. DOS-ban. Aztán a valódi boot folyamat valahol a windows kt-n belül kezdõdik, a ntldr a boot.ini után tudja, hogy hol kell folytassa.... Javítsatok ki, ha tévedek.
-
Sipi
addikt
Ez igaz...
De akkor meg az a legegyszerűbb, ha a másik szerveren elhelyezendő oldalakra az apache-on linkeket tennél. :)
Vagy, ha mindenképpen kell, hogy beírhassam a böngészőbe az asp-s oldalak címét is, akkor az apache-on a www.mycom.com/win/index.html-ben egy egyszerű átirányítás lesz, a Windows-os szerverre.
Így a webszervereket sem kell turkálni.
(De a linkeket akkor is át kell írogatni, hogy ami az apache-on a /win/... mapokra mutatna, mutasson a http://win.mycom/.. gép megfelelő oldalaira.
Ha nagy marhaság, inkább abbahagyom...:)
Sipi -
L3zl13
nagyúr
Háát eddig nem sok segítség érkezett. De azért még reménykedem.
Legalább annyit írjatok, hogy túl nehéz, vagy túl könnyű a kérdés, azért nem válaszol senki. (Bár az utóbbi esetben legalább egy RTFM-re számítanék. :DDD)
Ha konkrét megoldást nem is tudtok, azt esetleg meg tudná valaki mondani, hogy jól sejtem azt, hogy ehhez valamiféle tartalomszűrésre van szükség? Az ipt_string modul segíthet nekem ebben? Vagy totál hülyeséget beszélek?
Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- iGO Primo
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest