Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• I02S3F

addikt

válasz Petya XT #24373 üzenetére

Gratulálok a döntésedhez! Az alkoholizmus egy gyógyíthatatlan, halálos betegség!:(

• ubyegon2

félisten

válasz Petya XT #24373 üzenetére

Ezeréve van már ez a topik, anno pont az ilyen csendes hétvégi offolások okán hoztuk létre, bár jó ideje én se írtam már ide...

De rajtam kívül rengetegen megcsinálták ezt, nem egy nagy kunszt.

Rengetegen meg képtelenek meghozni a szükséges döntést vagy fel sem merül bennük, hogy tényleg szükséges. Amellett persze a munkájukat ellátják nyilván, de sokan akár el is veszítették a késői eszmélés miatt. Szóval azért ne kicsinyeld le, nem akármilyen döntés hátatfordítani az alkeszségnek. :N Pont amit írtál is, hogy pszichón végzik vagy csinálják, amíg a szervezetük bírja... Ritka kegyetlen a rohadt alkohol, még a rövidtávú hatása is az, nemhogy a hosszútávú.

Nekem valami oknál fogva az volt régen, hogy egyszerűen úgy besokallt a szervezetem, ha sokáig minden nap ittam, hogy egyik-napról a másikra nem bírtam még a szagát se és onnantól tényleg nulla pia. 5 évig tartott a dolog és utána egyszercsak egy nyári napon bevillant az agyamba, hogy meló után egyszerűen be kell mennem a búfelejtőbe meginni egy korsó sört! Onnantól kezdve egész nyáron bírtam a söröket, de ahogy elmúlt a nyári idő, utána már nem kívántam. Amíg ez az 5 éves blokk nem jött, addig viszont rohadt kegyetlenül éltem meg a másnaposságokat, sokszor két napig is eltartott. Az biztos, hogy mindenkinek más a szervezet reagálása is és az akaratereje is, meg persze sok körülmény befolyásolhatja még a sikerét a pia elhagyásában.

Új hozzászólás Aktív témák