- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT #24373 üzenetére
Ezeréve van már ez a topik, anno pont az ilyen csendes hétvégi offolások okán hoztuk létre, bár jó ideje én se írtam már ide...
De rajtam kívül rengetegen megcsinálták ezt, nem egy nagy kunszt.
Rengetegen meg képtelenek meghozni a szükséges döntést vagy fel sem merül bennük, hogy tényleg szükséges. Amellett persze a munkájukat ellátják nyilván, de sokan akár el is veszítették a késői eszmélés miatt. Szóval azért ne kicsinyeld le, nem akármilyen döntés hátatfordítani az alkeszségnek.Pont amit írtál is, hogy pszichón végzik vagy csinálják, amíg a szervezetük bírja... Ritka kegyetlen a rohadt alkohol, még a rövidtávú hatása is az, nemhogy a hosszútávú.
Nekem valami oknál fogva az volt régen, hogy egyszerűen úgy besokallt a szervezetem, ha sokáig minden nap ittam, hogy egyik-napról a másikra nem bírtam még a szagát se és onnantól tényleg nulla pia. 5 évig tartott a dolog és utána egyszercsak egy nyári napon bevillant az agyamba, hogy meló után egyszerűen be kell mennem a búfelejtőbe meginni egy korsó sört! Onnantól kezdve egész nyáron bírtam a söröket, de ahogy elmúlt a nyári idő, utána már nem kívántam. Amíg ez az 5 éves blokk nem jött, addig viszont rohadt kegyetlenül éltem meg a másnaposságokat, sokszor két napig is eltartott. Az biztos, hogy mindenkinek más a szervezet reagálása is és az akaratereje is, meg persze sok körülmény befolyásolhatja még a sikerét a pia elhagyásában.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile (ARPG)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest