Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
DittyCat #2190 üzenetére
Az első, amit láttam és játszottam rajta, az még általános iskola 6-7. osztályában volt egy Videoton TVC (az iskola kapott a Videotontól asszem 3db-ot):
A legjobb barátom kapott ezután egy Commodore Plus/4-et valahonnan és azon játszottunk.
Az általános iskolában ő szerencsés volt és egy tanár pár gyereket elkezdett tanítani programozásra, így ő egy doboznyi társasjátékot kezdett felvinni gépre. Szakközépben így vett magának versenybiciklit és IBM PC/XT-t, ha jól emlékszem. Én '96 óta használok számítógépet és OS2-vel kezdtem valamint én is Netscape Navigatorral az IBM-nél
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardver, laptop, TV adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest