- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Jópofa ez a HUP szavazás:
- mint és egyéb ubuntu leszármazottak
- ubuntu, ubuntu variánsokEz miért két külön kategória?
-
cigam
titán
Nem próbáltam. De amikor felébresztette volna, akkor a kernel kakukkol, hogy:
wlp12s0: Failed check-sdata-in-driver check, flags: 0x0
Dec 21 22:42:03 szekeres-Latitude-D630 kernel: [28091.911248] WARNING: CPU: 1 PID: 13421 at /build/linux-hwe-FLYqTt/linux-hwe-5.0.0/net/mac80211/driver-ops.h:19 drv_remove_interface+0xfe/0x110 [mac80211] -
cigam
titán
Tipikus fejlesztői betegség: Nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal. Egymástól független gittegyletek fejlesztik a saját kis programjukat, és nem beszélgetnek másokkal hogy mi újság a rendszer többi részével, hogy érintettek-e lehetnek egy probléma megoldásában.
Adott egy wifi driver amihez a firmware-t is fel kell tölteni rá (iwlwifi csomag része). Anno rengeteg laptopban használták, nem egy kis sorozatú egyedi példány: Intel 3945ABG
A W10 már nem támogatja, de frankón működik vele, amíg az energiagazdálkodás ki nem kapcsolja. Mert visszakapcsolni már nem tudja! Úgy tűnik a Linux-ba is belefejlesztették, hogy ész nélkül kikapcsolja, aztán nem tudja visszakapcsolni.Nem értek hozzá, de biztosan lehet(ne) készíteni egy kivétellistát. Ha xy eszköz van a rendszerbe, akkor csak azt a szintet engedem, amin még probléma nélkül működik.
-
cigam
titán
ubyegon2
Azért vicces, hogy ha biztosra akarok menni Windows-os program kell a teszthez -
cigam
titán
Most, karácsony elött kell SSD cseréről, meg adatvesztésről beszélni?
[ 349.292630] EXT4-fs (sdb2): error count since last fsck: 8
[ 349.292651] EXT4-fs (sdb2): initial error at time 1575805305: __ext4_get_inode_loc:4718: inode 13262980: block 52954664
[ 349.292655] EXT4-fs (sdb2): last error at time 1575805321: __ext4_get_inode_loc:4718: inode 13262977: block 52954664 -
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #16458 üzenetére
És ezzel mit ér el? Pr. bábu amit ide-oda tologatnak (még az ENSZ-ben is felszólalt). Aztán ennek mi is lett a következménye? Pr. hogy klíma-vészhelyzetet hírdetnek, de ez a gyakorlatban semmit nem jelent. Ugyanakkor mennyire pepén álna a (zöldeknek is) a szája, ha 500.- lenne egy elektromos buszjegy ára, és a tejet se kapnád meg 300.- alatt mert az elektromos kamionokat is meg kell venni, karbantartani, nem csak olcsóbban etetni, amivel az árut szállítják. Mondom ezt egy olyan országban, ahol a napelemeket nem hogy támogatnák, hanem megadóztatják!
Mennyire lennének népszerűek ezek a szuperzöldek, amikor páros napokon csak páros rendszámmal járhatsz, az év 365 napján?Az a baj hogy mindenki csak pofázik róla, de egy botot odébb nem mer tenni. A frissen alakult helyi busztársaság is dízel buszokat vett, mert a környezetbarátságnak ára van, amit nem tudnak/akarnak megfizetni. De fákat azt ültetnek, mert az milyen jó pr(és olcsó).
Bocs de ezek a zöldek kihozzák belőlem az állatot
-
cigam
titán
github-on hogyan kell jelenteni a hibás fordítást? írok egy isue-t a fejlesztőnek, vagy?
-
cigam
titán
válasz
Apollyon #16356 üzenetére
Nem bántotta senki őket, csak kérdeztem. Ezt a listát megtaláltam, de nagyon a sor végén vagyok
Amúgy a korrektorok a cikkek jogi vonatkozásait is figyelik? Különös tekintettel a "Intel AMD Hackintosh MacOS Catalina 10.15.0 telepítés leírás AMD Ryzen PC-re" cikkre, ami full warez, illegális módszerek leírása! -
cigam
titán
Mennyi idő mígy egy logout-os cikk átmegy a rendszeren? Írtam egyet az MX-Linux19-ről megjelenése apropóján, de a 20-as is megjelenik mire itt átmegy szűrőn...
-
cigam
titán
Feladtátok a leckét... ez egy Huavei Y6 2015, de biztos gyártják más telókhoz is.
Végigpörgettem szifont, de nem láttam a főoldalon, amúgy sem szoktam rendszeresen olvasni. -
cigam
titán
Azért a Canonical is hamarosan eléri az MS szintjét: [link]
Vajon hány fejlesztő/tesztelő kell ahhoz, hogy észrevegyék hogy nem megy az USB port... -
cigam
titán
Ezt sose értettem. Lassan a belépő szintű gépek teljesítményét is meghaladja egy telefon, de minek? (Arról nem is beszélve, hogy az áruk is annyi mint egy jobbfajta PC-nek)
Lehet vele telefonálni, SMS-t küldeni, van böngészője. Mi kell még? Nekem fontosabb a hosszú üzemidő, és a több éven át tartó támogatás mint az hogy éppen ki mit írt a fb/twitter/mittomén hova.
Játszani sem játszom, max minimál logikai puzzle játékokat nagy ritkán. Szerintem én célközönsége vagyok. Ami nem megy a böngészőből, arra nincs is szükségem+A rettegőknek van HW-esen kikapcsolható lte/bt/wifi/kamera/mikrofon.
-
cigam
titán
Ocsó Linux-os telefon: [link]
-
cigam
titán
Most már áruljátok el ki ő!
-
cigam
titán
Azért a systemd nélküliségnek is megvan a diszkrét bája: Emulálni a systemd-t azoknak a programoknak, amik fügnek tőle.
-
cigam
titán
válasz
samujózsi #16193 üzenetére
Megnéztem az említett fórumot. Hát most hogy mondod valóban más betüket használ Safari és Fedora alatt. Viszont ez annyira nem érdekel... Jóval az ingerküszöböm alatt marad. Ezért is használ mindenki mást, ami a saját feltételrendszerének megfelel.
ubyegon2
Nem értem, nem vagyok egy hamburger bubus. -
cigam
titán
válasz
samujózsi #16191 üzenetére
Mutatnál egy példát? Eddig még talán soha nem találkoztam zavaró karaktereket használó WEB-oldallal. Plusz elég régóta lehetőség van arra, hogy a WEB oldalak olyan fontot használjanak, ami nincs a rendszerben telepítve. Ha annyira fontos a betü kinézete az oldalnak, miért nem használja ezt a technikát?
-
cigam
titán
válasz
samujózsi #16186 üzenetére
Valóban prekoncepció, elnézést is kérek! De! Ha "folyton visszatérő gondom, a GUI fontkészlet, video codec stb." amit elég 1x letölteni, telepíteni, akkor mitől visszatérő?
Benne van a válasz is. Mert neki az jött be. Mert
- a legfrissebb csomagokra gerjed
- forráskódból építkezik
- csak használni szeretné
- meg akarja tanulni hogyan működik (titkosítás, jogosultságok, policy)
- nem kell érte fizetni
- a régi gépén már nem fut a Windows10, de a Linux még eldöcög rajt
- ... -
cigam
titán
válasz
samujózsi #16181 üzenetére
Te nem szeretsz tanulni, megérteni mi miért és hogyan működik, ezért használsz kulcsrakész, a nagy tömegek számára kitalált Ubuntu-t. Mint a McDonalds Hamburger. Az emberek nagy részének ízlik.
Pl. ha elolvasod a Fedora-s cikksorozatomat láthatod, hogy Fedora alatt is megy a videó lejátszás (a codec telepítés), az általad áhított MS fontokat is megkaphatod, stb... Mint az összes többi distro-n. Mindenik Linux ugyanazokból a programokból építkezik, csak a fűszerezésük más. Amiből kiindulva megalkothatod a saját szájízed szerinti verziót. Legyen az egy minimalista rendszer, vagy egy szétpimpelt giccsparádé.
Ez éppen olyan kérdés, hogy milyen autót vegyek. Hát honnan tudjam én, hogy neked melyik tetszik mik az igényeid? Hiába vált be nekem a 2 üléses sportkocsi, ha neked egy családi egyterűre van szükséged. -
cigam
titán
Hogy működik a Transifex? Kiből lehet reviewer? Ha jól látom, pl. az antiX-nak van
1 Coordinator-a
0 Reviewer-je
8 Translator-aHa jól értem amíg nincs egy fordítás láttamozva (reviewer), addig nem kerül bele a pixisbe(a Coordinatorhoz, aki beteszi az éles rendszerbe a nyelvi fájlokat?).
Magyarul hiába kezdem el fordítgatni, nem jut célba?
-
cigam
titán
válasz
Frawly #16064 üzenetére
Hát de pont ez a "poén", hogy akkor már volt ellene jogerős ítélet, és ezután is elfogadták tőle a pénzt.
"az MIT elnöke, Rafael Reif 2012. augusztus 16-án köszönőlevelet írt Epsteinnek egy adományáért – holott Epsteint négy évvel korábban már egyszer bűnösnek mondták ki fiatalkorúak kerítéséért."Szerintem az MIT szerződésben is van olyan tétel ami védi az intézet hírnevét, pl. saját etikai kódex megsértésének következményei.
Az is benne van a törvényben, hogy a partner életkora nem haladhatja meg a 18 évet, ugyanis efölött már btk-ba ütközik.
-
cigam
titán
válasz
Frawly #16061 üzenetére
nem fogad el a jövőben adományokat bűnöző személyektől
Egészen addig jó volt a pénze, míg nagy nyilvánosság elé nem került, onnantól kezdve meg köszönöm nem kell?! Na pl. ez is tipikus képmutatás.
Egy embert nem szabad büntetni a magánvéleménye miatt, akárhol is dolgozik, mert a szólásszabadságot nyomják így el hosszú távon.
Hány éves vagy királyfi? Ha tudják hogy ilyen az erkölcsi értékrended ("bizonyos esetekben" elfogadhatónak tartod a törvénytelen tetteket) hol kapsz munkát? Az egyetemen vagy a maffiában?
Nagyon nem mindegy, hogy a hatályos törvényekkel, alapvető erkölcsi, morális normákkal (a köztünk lévő társadalmi szerződéssel) szembe megy vagy nem. -
cigam
titán
válasz
Frawly #16059 üzenetére
Nem világos miért pörögsz ezen, mert változtatni nem tudsz rajt. Az sem világos miért a szíved csücske Stallman. Ahogy Linus mögött is egy csapat kiváló programozó dolgozik, úgy a Stallman sem egyedül programozta a le a GNU programjait. Nem mellesleg több mint 30 év alatt nem sikerült egy működő kernelt készíteniük, pedig ennyi idő alatt teljes op.rendszerek jelentek meg, avultak el, és szűntek meg.
Ki tudja milyen valós, igazából nem publikált szálak mozgása miatt tették lapátra(hozták nyilvánosságra a belső levelezést). Pl. amíg ezen csámcsog a média, nem figyelnek arra, hogy elítélt (szexuális) bűnöző(k)től fogad el adomány(oka)t az MIT.
Mindegy mit gondolsz a törvény betűjéről, amíg azt otthon, a 4 fal között marad. És itt jön a probléma, egy celeb, egy egyetemi professzor, szavaira odafigyelnek, adnak rá. Amit mond azt azzal azonosítják amit képvisel, ahol dolgozik. Így teljesen logikus lépés, hogy az MIT, és az FSF nem akar vele együtt dolgozni. Ez egyáltalán nem a túltolt p.c. miatt van.
Az sem meglepő, hogy az FSF ezek után nem akar pénzt tolni, és szoros kapcsolatot tartani RMS nevével fémjelzett projektbe.
Ez éppen olyan mint amikor egy politikus otthon ss katonának öltözik be, és a fotó nyilvánosságra kerül. Következményei vannak. -
cigam
titán
Adott WEBoldalról hogyan lehet pár karakter lelopni, és beilleszteni egy txt megadott pontjára?
PL. https://www.mnb.hu/arfolyamok-ról kellene 1-2 adatot beolvasni, és betenni a szöveg megfelelő pontjára:
Az jelenlegi árfolyamon [Ide jönne a beolvasott érték] forint egy euró, a Román lejért pedig [Ide jön a másik beolvasott érték] forintot kérnek.Hírtelen nem is tudom hogyan kellene nekiállni, de biztosan létezik már rá kész megoldás.
-
cigam
titán
válasz
Frawly #16022 üzenetére
90%-ban nem játék menne rajta, hanem böngészés, film, linuxozás
Akkor mi melegedne? Akkorákat ásítana a CPU/GPU, hogy kómába esne.
Játékok esetén meg ez a throtling és az fps nem kicsit túl van tolva. Elég sokan nem a szórakozásra helyezik a fő hangsúlyt, hanem a különböző paraméterekre, és ezt hangosan tudtára is adják a fórumozóknak megkérdőjelezhetetlen kinyilatkoztatásként. Egyedül abban értünk egyet, hogy hamar hangossá válik a hűtés.Ha netes rendelés volt simán szerezhettél volna saját tapasztalatot, és ha tényleg nem jön be, akkor visszaküldöd..
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #15998 üzenetére
Tessék másik fehér, ez már Pöstön van.
Hogyan támogatja? Rákerestem, és - igaz tavalyi - bejegyzésben azt írják, hogy Afaik, no browser supports VA-API, VDPAU or NVDEC/NVENC-based hardware accelerated video decoding on Linux. Mozilla Firefox does not even support it.
---
Ti hallottatok az AMD E2-7015 CPU-ról? -
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #15995 üzenetére
HBO GO pörgeti most a HP ventijét nagyon, FF-on be van lőve a GPU használat, de ugye itt nincs dVGA, lehet azért nem érek szart se vele.
Nem arról volt szó, hogy böngészők nem tudják kihasználni a VGA-k HW-es videó dekóderét? Szóval a csilivili VGA is csak SW-es videó dekódert fogja használni a linux alatt.
-
cigam
titán
válasz
Frawly #15971 üzenetére
Nem a kraft az első, hanem a csendes működés. A laptopom is downclock-olva van, csak hogy ne halljam a venti süvítését. Erre nagyon háklis vagyok. A második természetesen a CPU/GPU kakaó, de ugye nem minden áron. Gondolok itt a passzív hűtéssel is elketyegő gépekre, de azoknak a gépeknek Platinumban mérik az árát.
Az hogy esetleg sikerül olyat venni amiben van combosabb GPU, csak hab lenne a tortán, de nem feltétel. Pont ezért elég széles skáláról tudok választani. De felesleges olyanra pénzt kiadni, amit eleve lefojtva használok.Elég sokat vitáztunk a W10 topikban erről. Maradjunk annyiban, hogy azért tehetik meg, mert az MS magasról tojik rá, csak a W10-et haszálók statisztikáját javítják, és a telemetria küldőket.
Persze ismerem az EU-OEM leválasztható történetet.
De!
Tudtommal még mindég él a mennyiségi licence-re vonatkozó passzus, mely szerint azok nem bonthatók darabokra, egyetlen egészként kezelendőek. Nincs akkora fantáziám, honnan szednek össze ipari mennyiségben valódi OEM licence-t. Ha valóban leválaszthatom a gépről, miért nem tartom meg magamnak?! Azt sokkal hamarabb elhiszem, hogy mennyiségi licence-ek, és egyenként árulják őket.ubyegon2
Pl. az említett HP sem drága. Mutass nekem még egy ilyen méretű(!) és jobb spec-el rendelkező gépet olcsóbban. Plusz 3 év nbd gari van hozzá, ha hinni lehet az oldalnak. -
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #15963 üzenetére
Ezt a HP mini PC-t azért el tudnám képzelni az asztalon. Ryzen, 4 mag 8 szál, de csak 35W-os TDP ami nekem előny (nem melegszik annyira, nem kell hangosan hűteni)
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #15957 üzenetére
Azért 800 euro helyett nálunk kicsit sokba kerül.
Csak nem azért mert pl. az EU-ban nálunk a legmagasabb az ÁFA? Oké még akkor is kicsit olcsóbb a világ boldogabbik felén, de ez sok minden mással is így van.
Ugyanakkor ki is lehet fogni egész jó akciókat. Pl. a hivatalosan 315k-ba kerülő mini, a MM-ban 270k.
Szóval a mezei PC-nek ezt az árat és az OS X-et kellene űberelnie. Nem megyek a gépajánló topikba, mert még csak gyüjtöm a pénzmagot. Az már szinte biztos, hogy egy Dell P2419H monitor lesz.a fődarabokra itt is 36
Azért az nem ugyanaz, hogy az egész gépre, vagy csak a fődarabokra. -
cigam
titán
Nem -30k, mivel az Aldi-s géphez is adták a jogtiszta W10 Home-ot, és az is össze volt szerelve. Csak az összhasonlítás miatt linkeltem be, de ha ilyen jól eltaláltam, majd kitöltök egy lottót is
.
Frawly
Nem, játék nem fut rajt (de BOINC kliens igen, ami a GPU-t is ki tudja majd hajtani). A 2k licenceket inkább hagyjuk. Akkora átverés mint ide Hobbitfalva. Akkor inkább licence (aktiválás) nélkül, vagy bétázva használom, de ezeknek a licence neppereknek egy fillért nem adok.
Amúgy köszi a tippeket, iránymutatást! -
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #15949 üzenetére
legalább tudod, miket raksz bele.
Mivel fizikailag a kezembe lesz, ez inkább csak a látványára lesz igaz. Talán össze tudom párosítani a darabokat, de hogy melyikből melyiket érdemes megvenni... Év(tizedek?)ek óta nem követem az alkatrész piacot.
Csak kísérletképpen összekattintgattam egy hasonló konfigot, de 60k-val több lett. Meg ne kérdezd miért az az alaplap, tápegység, vagy ház. Csak rákattintottam az egyikre. + A komplett gépre megadják a 3év garit? -
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #15947 üzenetére
Ja, ok.
Nem, az Aldi-s nem Ryzen-es volt, de elég jó spec/ár mutatója volt, hogy Inteles gépem legyen. Ma voltam az egyikben, de se gép se monitor nem volt már nekik. (Általában számítógépekből valamiért nem kapnak pár darabnál többet). Mondhatni (szándékosan) lecsúsztam róla.
A pulzoxymeter az egy nagy csipesz amit az ujjadra húznak hogy a vér oxygénszintjét ellenőrizzék. -
cigam
titán
-
cigam
titán
iBook store-ban is fent van a Rendszerhiba, és vásárlás nélkül elolvashattam az 1. fejezetet. Összefoglalva 2 dolgot tudtam meg.
- Én meglehetős becsületes vagyok, mégis oly dolgokkal vádolhatnám magam ...
- Az apja C64-el játszott.
Apollyon
19-én jelent meg a könyv és már ki is olvastad? -
cigam
titán
válasz
Frawly #15924 üzenetére
- Milyen tokba rakod?
- Hogyan teszel rá fóliát? (Amúgy hülyeségnek tartom, de belekötni a lekerekített átnyúló formába tökéletes)
- Ha hátul vannak a menük , beállítások, hogyan fogod kézbe, hogy ne tapicskold el?
+ Nem mellesleg az sem segíti a Linux-os telefon terjedését, hogy 200k (Librem5-öt 649dodoért adják) és nem hogy minden városban, de az országban sem árulja senki. Remélem a Pine64-nek sikerül összehozni 100k alatt! -
cigam
titán
válasz
Apollyon #15920 üzenetére
Tényleg jó könyv, de csak a fele (vagy még annyi sem) szól az űrben töltött egy évről. Ilyen szempontból kicsit csalódás. A nagyobb része, a karrierjét taglalja, hogyan lett pilóta, milyen volt a szakmai előremenetele. Ettől függetlenül érdekes részletek derültek ki az űrutazásról, az űrállomásról, és az íróról is.
-
cigam
titán
válasz
Apollyon #15916 üzenetére
Jajj ne ... még 1 könyv?! Most fejeztem be az Egy év az űrben-t, itt fekszik mellette még vagy 3-4 könyv ami arra vár hogy elolvassam. Lassan egy könyvolvasót is kéne szerezni, mert már nincs hely a polcon. Na majd veszek egy új iPad-et számítógép helyett
Pont erről beszélek, hogy pár telemetria adat alapján meglódul a fantázia, hogy ki tudja még mi mindenre képesek. Hidd el, hogy a telefon gyártója, és maga a Google a play.services nélkül is tud kémkedni.
Ugyanakkor ez egy kétélű fegyver, mert begyűjtött adatokat jóra és rosszra is lehet használni. -
cigam
titán
válasz
Apollyon #15914 üzenetére
Sokkal jobb szó inkább az adatgyűjtő. (Ezekkel az anonim(?) adatokkal "fizetsz", ettől lesz "ingyenes" a Google ökoszisztéma)
Kémkedésről akkor beszélnénk, ha valóban titokban végezné a dolgát, és valóban olyan adatokat/fájlokat gyűjtene, amihez nem adtam engedélyt. Pontosan mit csinál a PlayStore kémkedés címszó alatt? Rákerestem de csak play storeban elérhető appok jöttek elő. -
cigam
titán
válasz
Apollyon #15910 üzenetére
Jogos, a SD kártya mint opció be sem ugrott hirtelen.
Ezekről az f-droidról/aurora store-ról hol lehet olvasni? Érdekesen hangzik. Mondjuk ezt nem is értem: Because Google's Play store disappoints with a lack of features; Play is also proven to be spyware/malicious.
Csalódás a Play store a káros programok miatt, de a Google szolgáltatások nélkül teszi elérhetőve a Play store-t? Vagy az angolom gyenge, vagy a magyarázat. -
cigam
titán
válasz
Apollyon #15908 üzenetére
iOS-re is van jópár reklámszűrő megoldás, pl. [link] Szerintem hozzám hasonlóan nagyon sok embert nem akar "bármit" telepíteni, jól el van a store programjaival. Plusz a Google store-ral kapcsolatban jóval több problémás programról olvasni. Annak a nagy szabadságnak is van ára. Bár valóban rádughatom minden gépre mint adattár, nekem egy pendrive praktikusabb
- a telefontól független (ott hagyhatom kölcsönbe)
- nem kell hozzá hogy nálam legyen a kábele
- a GB/Ft mutatója sokkal jobb
- rátehetem a kedvenc live linux rendszeremetPlusz egy belakott ökoszisztémát (levelezés, fotók,...) nem szívesen költöztetnék, és androidra csak a music elérhető.
Mindenki eldöntheti neki mi kell melyik a fontosabb. Most én is azon dilemmázok hogy nem tudok venni "jövőálló" asztali mac-et, viszont azt sem tudom elképzelni, hogy az OS X-et lecseréljem linux-ra. Pedig lehet az lesz a vége hogy egy ilyesmi konfigot szerzek az iMac helyére -
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #15901 üzenetére
Legalább helyesen fikáznál! A szifon(-»iPhone) nem fejleszt semmit, gondolom az Apple-re gondoltál. Nem az a baj, hogy ki milyen készüléket gyárt, hanem hozzád hasonlóan nagyon sokan zsigerből fikázzák. Anélkül, hogy valóban kipróbálták volna hosszabb távon. Attól hogy x márkát folyamatosan savazod, attól a te kedvenced nem lesz se nem jobb, se nem rosszabb. Plusz még mindég adós vagy a válasszal: Mi értelme(gyakorlati haszna) az oldalsó/hátsó kijelzőnek?!
Olyan mint a linux-os telefon. Van, de minek? Egy asztali nagy képernyőre és egérre/hagyományos billentyűzetre fejlesztett programok böngésző/levelező/... nem fog olyan jól muzsikálni egy telefonon. A megjelenés után sok-sok évnek el kell telnie, hogy valóban jól használható appok megjelenjenek. Plusz itt is tuti káosz lesz, mert majd minden egyes ablakkezelőből készítenek egy mobil kiadást. No és ki fejlesztene egy ilyen kicsi gyakorlatilag nem is létező piacra programot?Nem azt írtam hogy folyamatosan, hanem gyakran. Technikusként van hogy csak ülő munkát végzek, de van hogy napokig csak keresem hol van egy-egy kábel vége, vagy éppen átrendezem a stúdiót.
Ez praktikus lehet, de el nem tudom képzelni hogy felvegyem
-
cigam
titán
Jé... Bal kezesek vagytok mindketten? Csak azért kérdem mert gyakran csúszok mászok, nem kényelmes a farmer első zsebben, ha meg ráülök az egyikünknek sem jó. Ezért mostanában a táskában van, és vagy utolérnek, vagy nem (gyakran megyek ki a szobából és nem viszem magammal a táskát). Egy okosórán gondolkodtam, hogy az bt-n tartja a kapcsolatot a "táskával".
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #15894 üzenetére
Eh... Az hogy 1-1 egyedi nem Apple által szériában gyártott kivitel drágább, nem menti fel az alól, hogy ez alaphangon jóval drágább.
Pl. Mert telefonálás közben akarok a hangerőn tekerni?
Tegyük fel csak ott van érzékelő felület, de mi abban a fejlesztés, hogy az élén, és a hátlap egy részén is kijelző van? Mit fog jelezni az élén? Vagy az a fejlesztés, hogy az igazi újsághoz hasonlóan lapozni(fordítani) kell a telefonon, ha egy WEBoldalt böngészel? -
cigam
titán
Nektek egy külön szolga cipeli a telefont? Hasitasiban van? Vagy? Én az SE-vel a zsebemben sem merek leülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged