Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ja, ezt most olvasom csak. BOINC-hoz nem értek, de én nem költenék brutál GPU-ra 80-100k-t, hogy a BOINC közösséget ingyen tápozzam számítási teljesítménnyel. Nevezz önzőnek, de egy RX570 szintű olcsóbb kártya teljesítményéért is hálásak lehetnek, azért az sem komolytalan hardver, meg az esetleg olcsóért alá rakott Ryzen 1600 vagy 2600. Ha ez nem elég nekik, akkor fizesse a BOINC közösség a gépedet.
A 2k-s Win10 licenc teljesen jó. Egy veszélye van, ha ilyen Insider fiókkal generált kulcs, akkor egy idő után a MS letilthatja, de ez is csak elméleti lehetőség, mert nem szokott ilyen történni. A legtöbb ilyen használt gépekről leválasztott OEM licenc, a MS soha nem fogja letiltani. Kapsz egy termékkulcsot és annyi. A MS oldaláról letöltöd a Win10 legújabb lemezképet, és telepítéskor a kapott kulccsal beaktiválod. Annyi, hogy ez OEM, onnantól csak azon a hardveren használható, amin be lett aktiválva (bár állítólag trükközni lehet vele).
Nekem is ilyen 2k-s eBay-es Win10 Pro licencem van, teljesen jól működik. Legális termékkulcs, normálisan beaktiválódik vele a Win10, a mai napig nincs vele gond, mennek a frissítések meg minden.
Az ilyen 2k-s licencek csak cégnél gázosak, magánembernél teljesen jók. Tegyük fel a legrosszabb esetet, az MS 1 év után letiltja ezt a termékkulcsot. Veszel helyette másikat. A hivatalos 35k-s Win10 árából ezt 35 évig játszhatnád, kár nem ér.
Persze mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Ha téged megnyugtat, vegyél az MS-től licencet 35k-ért, csak felhívtam a figyelmed, hogy nem feltétlenül éri meg, vannak egyáltalán nem komolytalan, sokkal olcsóbb alternatívák.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest