- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Ebben a topikban ecseteltem, hogy fájt a kezem! Utólag kiderült, hogy ínhüvelygyulladás volt és nem ízületi probléma! Hál' Istennek ez az egyszerűbb eset volt így. A másik, amit mondani akarok, hogy kaptam egy gyógyszert az ízületi fájdalomra vagy kéz fájdalomra és az egyben egy szorongáscsökkentő gyógyszer volt és hát eddig nem tudtam, de én nagyon szorongtam. Úgyhogy ezt is eliminálta egyben a fájdalommal. Úgyhogy nagyon megváltoztam. Világéletemben szorongó típus voltam, persze eredetileg kéz fájdalomra kértem a gyógyszert és a szorongás sem okozott eddig gondot. Gondoltam én! De most sokkal jobban tudok gondolkodni, problémát megoldani és sokkal éberebb vagyok úgyhogy ezt a gyógyszert megtartottam.
Offolok az off topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bestbuy játékok
- Formula-1
- Kés topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 5
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged