Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
Még egy megjegyzés: nálad úgyse számítana, mivel nem indítod újra a gépet
Viccet félretéve, a Gentoo egy rolling disztró, aminek az az egyik fő értelme, hogy friss lehet, érdemes élni vele. Plusz mivel haladóknak van, akik meg tudják oldani, ha valami eltörik, az is annak az irányába hat, hogy legyen minél frissebb, valamint forráskódból pörgetős, ezért ez is a frissességet motiválja, hiszen ha egyszer már mindenképp forráskód fog elég hosszan pörögni, akkor már miért ne a legújabb kód pörögjön?Nálad egy másik szempont is játszik: Archról váltottál. Én úgy lennék vele, ha egyszer már beletettem a munkát, akkor ne legyen már részben visszalépés, hogy valamiben is kevesebb, mint az Arch, pl. akkor legyen már legalább ugyanannyira friss.
Én épp ezért dobtam az Artixot: memóriafogyasztásban, és tárolók sebességében, na meg kicsit frissességben (enyhén) visszalépés volt. Nyilván ahhoz használni kellett egy ideig, feltenni, kipróbálni, hogy ezt megtudjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viccet félretéve, a Gentoo egy rolling disztró, aminek az az egyik fő értelme, hogy friss lehet, érdemes élni vele. Plusz mivel haladóknak van, akik meg tudják oldani, ha valami eltörik, az is annak az irányába hat, hogy legyen minél frissebb, valamint forráskódból pörgetős, ezért ez is a frissességet motiválja, hiszen ha egyszer már mindenképp forráskód fog elég hosszan pörögni, akkor már miért ne a legújabb kód pörögjön?