- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
escie
őstag
hát, igen...
a ''hogyan térjek át winről linuxra'' iromány első pontja.
''tedd fel magadnak a kérdést: kell e nekem a linux?''
ha engem kérdel, mint linux felhasználót, akkor azt mondom, ''hagyni a francba'' a wint kell. ;]
hogy konkrétan válaszoljak, ne csak mellébeszéljek: :)
zene, film, net : kipipálva
játék: hmm, nehezebb kérdés. a játékok nagy részét winre írják...
de egyre több a linuxon natíve játszható játék...
pl: UT2003; 2004; Q3; stb...
ha kitartó vagy, és megtetszik a linux, sokat tanulsz róla, ez sem _lesz_ gond.
Ati kártyával támadhatnak problémáid, Nvidiaval könnyebb lesz a játékok beizzítása.
wines progik: emulátorral futtathatóak, de ez még odébb van, ha teljesen kezdő vagy.
azt javaslom neked, a win mellé telepíts egy UHU-t, aztán majd meglátod, mi lesz...
előre szólok sok türelemre lesz szükséged, de megéri. -
escie
őstag
válasz
#51736960 #29 üzenetére
én is tartozom egy elnézést kéréssel, kicsit provokatívra vettem a figurát.
belebotlottam én is rengeteg problémába: gprs-net, 3d-gyorsítás, programok ''telepítése''...
figy, nekem nagyon elkezdett tetszeni a Linux, úgy éreztem, érdemes belefektetni egy kevés energiát, megéri.
a format+wininstall kombó szvsz a lustaság eredménye. nem személyeskedésként írom, szerintem ezt te is belátod. azt akarom mondani, hogy nem nem tudtad megoldani az ominózus problémát, hanem nem voltál hozzá elég türelmes. (eltekintve most a nagyon oprendszerspecifikus dolgoktól, amiknek nem nagyon van működő linuxos altrnatívája)
hogy szerintem meddig fog jutni? lehet egy telepítés után feladja, de lehet ő a jövő kernel-hackere. :)
és ha még érdekli a topiknyitót a dolog, én is az uhut javasolnám. ingyen van, bár ha megveszed a 2cds változatot letöltés helyett, azzal nagyban támogatod a fejlesztőket. (~5000 HuF)
könnyen települ, szép, színes-szagos, és teljeskörű irodai programokkal rendelkezik.
a linux-szal, unix-szal kapcsolat sok infót találsz a wiki.hup.hu -n, de a google.com/linux -szal is.
kicsit lentebb írta valaki: ''az uhu debian alapú''. nem igaz. csak ugyanaz a csomikezelője, mint a deb-nek. (apt)
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest