Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
üzenetére
én is tartozom egy elnézést kéréssel, kicsit provokatívra vettem a figurát.
belebotlottam én is rengeteg problémába: gprs-net, 3d-gyorsítás, programok ''telepítése''...
figy, nekem nagyon elkezdett tetszeni a Linux, úgy éreztem, érdemes belefektetni egy kevés energiát, megéri.
a format+wininstall kombó szvsz a lustaság eredménye. nem személyeskedésként írom, szerintem ezt te is belátod. azt akarom mondani, hogy nem nem tudtad megoldani az ominózus problémát, hanem nem voltál hozzá elég türelmes. (eltekintve most a nagyon oprendszerspecifikus dolgoktól, amiknek nem nagyon van működő linuxos altrnatívája)
hogy szerintem meddig fog jutni? lehet egy telepítés után feladja, de lehet ő a jövő kernel-hackere. :)
és ha még érdekli a topiknyitót a dolog, én is az uhut javasolnám. ingyen van, bár ha megveszed a 2cds változatot letöltés helyett, azzal nagyban támogatod a fejlesztőket. (~5000 HuF)
könnyen települ, szép, színes-szagos, és teljeskörű irodai programokkal rendelkezik.
a linux-szal, unix-szal kapcsolat sok infót találsz a wiki.hup.hu -n, de a google.com/linux -szal is.
kicsit lentebb írta valaki: ''az uhu debian alapú''. nem igaz. csak ugyanaz a csomikezelője, mint a deb-nek. (apt)
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest