- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tierbatyo #37 üzenetére
Ilyet utoljára a jó öreg olvwm-ben láttam. Igazából más ablakkezelőben még nem, pedig nem lenne hülyeség.
Amit viszont a KDE-ből hiányolok: ha egy ablakot áthelyezek/átméretezek, nem írja ki a helyét/méretét. Valahol be lehet neki ezt kapcsolni, vagy nem tud ilyet? Az összes, általam használt Gnome-os wm tudta. Csak ha már elég erős a gépem a KDE-hez, meg már annyira hozzászoktam, nincs elki erőm és időm ismét a Sawfish-t/Enlightenmentet belőni. -
ngabor2
nagyúr
Az én jól mexokott desktopom.
Bővebben: link alapból, rejtett tálcával, és
Bővebben: link előcsalogatott tálcával.
Debian Sid (egy kis frissítés ráférne, mert egy párszor már sikerült igen durván beletúrni a lelkébe apt-get update-tel, majd kézi visszaállítással). Alapból mindig meg van nyitva egy xterm, pontosabban rxvt, abban tudtam normálisan beállítani a betűméretet és a színeket, aztán már nem volt kedvem az ''alap'' xterm-mel kínlódni. Nagy előnye, hogy eltakarja azokat az ikonokat, amiről a KDE-t nem bírom lebeszélni. Amik kellenek, azok elérhetőek mellette. Innen gondolom nem nehéz kitalálni a kedvenc sorozatomat
A jobb oldalon egy GKrellm, ez is alapból indul. Alatta a modemes nethez 3 szolgáltató, tulajdonképp mindhárom időkorlátos, ha nem akarok sokat ráfizetni. 4 desktop van, mindnek félig-meddig dedikált feladata. Az 1. a levelezésé (pine rulez), és a rendszerdolgoké, itt elfér 2-3 terminál. A 2. a médiáé, ott nézek tévét, vagy videót, valamint ott szokott a K3b futni. A 3. az interneté, ott indítom a Firefoxot, általában 12-20 böngészőfüllel. A 4-en pedig az ikonok között látható txt-t nyitom meg. Valakinél láttam ezt a ''jegyzettömb'' megoldást, azóta én is használom. Ha valamit meg kell írnom, pl. egy fórumra, akkor ebbe a file-ba írom, aztán copy-paste. Címeket, egyéb apróságokat is mentek bele, nagyon jó dolog.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest