Új hozzászólás Aktív témák
-
Yom
aktív tag
en 1x hasznaltam multi tabos aterm-et, neve: mrxvt.
Bővebben: link
nekem nem jott be. atlatszosagot nem lehetett megcsinalni, ugy ahogy akartam. azaz nekem nem sikerult. arrol, hogy hogy kell oldalra rakni a tab gombokat lovesem sincs. most az xfce terminaljat hasznalom. sztem sokkal jobb, es 1altalan nem eszik procit. Bővebben: link
-
Yom
aktív tag
probalgatom allitani a .Xdefaults-ot, de az atlatszosag nem mukodik jol.
mrxvt*opacity: 50
mrxvt*opacityDegree: 50
mrxvt*transparent: True
mrxvt*transparentScrollbar: False
mrxvt*transparentTabbar: False
mrxvt*transparentMenubar: False
mrxvt*backgroud: #000000
ha igy van beallitva, nem atlaszo. teljesen fekete a hatter.
ha opacity elott ! jel van, akkor meg 100% san atlatszo.
Degree erteket barmire allitom, az nem szamit semmit.
hogy kell megadni, hogy csak 50% legyen az atlatszosag? man-ban es google n nem talaltam semmit. vagy lehet h csak en voltam lama, de semmi?! -
Yom
aktív tag
válasz
dr_strange #193 üzenetére
en nem igazan erre gondoltam...
hanem arra, hogy mit kell beirni a .Xdefaults file ba. azt nem talaltam a man-ben.
de azert tx -
Yom
aktív tag
valaki nem tudja, h mrxvt alatt, hogy lehet beallitani, hogy a scrollbar ne bal, hanem jobb oldalt legyen? esetleg aterm alatti beallitas is jo, mert mrxvt az atermbol ''lepett ki'' es lett multi-tab-os. (materm = mrxvt)
most keszul meg a desktopom. meg alap xfce4, par modositassal (hatter, es par aprosag). amint kesz kuldok kepet. nagyon meg vagyok amugy elegedve vele. szep, es gyors
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest