- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
Hi!
Én sem vagyok nagy guru ...
a két első fájlban az eltérés a platformra utal ...
a harmadik file az a forrás (ezt gondolom tudod :) ) ...
Neked szerintem a i368-os cuccok kellenek, de nem kell mind a 7 cd (az első tökéletesen elég)!!!
Ha meg szeretnéd tanulni, akkor keress valamelyik Linux-os oldalon olyan részt ahol a segítők-et megadják ... vagy valamely chat-elő weboldalon kérj segítséget ...
a doksi kérdése érdekes ...
a magyar nyelvű kevés, és hamar beleunhat az ember ...
javaslatom: amíg nem érzed magad otthon benne addig rendszeres segítségkéréssel próbálkozz, és később már magad is ráérzel, hogy hol mit lehet megtalálni ...
(ha találsz magyat doksit akkor szólj nekem is kérlek :D)
bye
NE ADD FEL!!!
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest