- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Mmerlin
tag
Na hát kösz a kimerítő választ.
A 4.-re: a nevezett image file kb 6-8 megás dög. vagy CD-re írom, vagy CD-re írom. Esetleg próbálkozok a pendrive-val, de amit leírtál, abból kb. azt olvasom ki, hogy vagy összejön vagy nem.
Egyébiránt amit letöltöttem az négy db. iso file, kb. 300 és 650 mega közötti terjedelemben.Ezekkel csak azt tudtam elkövetni, hogy .iso-ként felírtam, bár azt mondták, hogy ki kellett volna ''bontanom'', de nem találtam CD pörkölő progit, ami meg csinálta volna.
Azt írta a how-to-ban, hogy atelepítés vagy DVD-ről (ezt nem tudom felírni) vagy a nevezett .img betöltése után CD-ről mehet.
Az 1.-re: most frissíítettem BIOS-t, ami elég friss; azonkívül, a boot options-nál az első eszköznél szerepel egy USB ZIP és egy USB FDD is (hogy a régiben volt-e azt nem tudom, nem emlékszem rá). -
Mmerlin
tag
Üdv!
Volna egy kérdésem a VeresKalpag (RH) Fedorával kapcsolatban:
A telepítés elkezdése előtt a diskboot.img-t (RH Linux) simán felírom a PEN DRIVE-ról szeretném elindítani a telepítést és annyi + egy bambi? Vagy kell még valamit csinálni vagy máshogy kell?
Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest