- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Hi!
''A Live CD-t Gentooból csinálod?'' De még mennyire hogy Gentoo-ból.:))
Van vele munka hogy egy miniCD -n elférhessen(no meg a memóriában:) ), de szerintem kegyetlenül jó dolog. Amíg szinte csak ''egy az egyben'' tettem át a rendszert a CD -re, addig 500-600 MB, vagy még nagyobb ISO -kat írtkálhattam, de a legrosszabb, hogy állandóan, babrálja a CD -t, ráadásul nem lehet kivenni, mert használja a rendszer a lemezt. A mostani 183 Megás ISO viszont már mindjárt jobban fér mind a lemezen(kisebb helyen tömörül->gyorsabb hozzáférés), mind a Mem -ben. + Nincs tömörítve a cuccos, se cloop, se transparent decompression, se upx, sesemmi, szóval lehetne még halmozni az élvezeteket, csak ez már mindenféle nyavajákat hozhatna magával. Amúgy nyitottam én ennek egy topicot, csak ''kicsit'' már elsüllyedt, de teszek bele egy UP -ot biztos ami biztos.:)
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest