- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
motor
tag
egyebkent keso volt mar es az ablakokon amit felrertettem eloszor a hdat kerdezte
amire en joggal mondtam azt, hogy yes mer nem erdekelt annak a tartalma
aztan a masik kettot (hdb ? hdc? 1 botu kulonbseg valahol egy tobb soros szovegben)
en fasz meg aszittem ugyanazt az ablakot dobja fel, valami ilyesmi...
nem valoban nem a gep a hulye, csak a programozo aki programozza :)
mert a user a vevo, a vevonek pedig mindig igaza van es.
a problema adott
pls help -
motor
tag
-felraktam egy linuxot, egy vincseszterre (), az egeszen ntfs particiok, full lenyegtelen adatok es windowsromok voltak
-ezt a vincsesztert az alaplap vezerli
-volt egy XP ket vincseszteren amit raidben hasznaltam egyetlen particioval
-emez ket vincsesztert egy cmd0649 ata raid kartya vezerli
-az XP a raidrol bootolt, de a linux elott a biosban a cd,hdd-0,raid sorrendet allitottam be bootolasra
-a linux vagy anakonda vagy minek nevezzem a grafikus telepites elejen feldobott harom ablakot (melyet felreertelmeztem) de meg azelott, hogy egyaltalan megkerdezte volna, melyik vincseszter is akarom en linuxra hasznalni
-valami olyasmi, hogy hat megvaltozhat valami... de nem azt, hogy vigyazz hulye adatok veszhetnek el szal nem a dosos menetrendben
-ezutan rogton ki is valaszthattam, hogy mire telepuljon a linux (: amit meg is tettem, a ket vincsesztert amit a linux nem vett raidnek (de a meretukrol lattam melyik melyik) ki is hagytam
roviden ennyi
-mar a telepites alatt balsejtelmem volt, (mert nem ertettem miert nem veszi raidnek a linux azt amirol egy primitiv XP is megmondja, hogy az raid ha egyszer a raidkartya biosaban be van allitva, hogy az egy striped set); ugyhogy utanna rogton visszalitottam mindent hogy megnezzem mi van es persze, hol volt hol nem,volt egyszer volt egy XP nameg az adatok
-az XP install kerek perec kijelentette, hogy van egy szem particionalatlan MB halmazom (a raid) -
motor
tag
A linux újratparticionálta azt a drivét (raid) is amelyiken a windows volt sok adattal. Hogyan tudnám viszsaállítani a particiós táblát?A vincsesztereket még nem bántottam, még a linux sem amely két különálló vincseszternek látja egyébként!
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest