- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
erhas01
tag
udv:
#1 valasz:
[L]http://www.linuxforum.hu/modules.php?name=AvantGo&file=print&sid=1661[/L]
tovabbiak uhu linux topicban.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16882&arc=f[/L]
udv:erhas01
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
ATI Radeonhoz csak rpm driver van.
Mielött bármit csinálnál, mentsd el valahova a jelenlegi XF86Config-4 fájlodat, amit az /etc/X11-ben találsz meg. Ha nagyon nem sikerül alábbi, akkor csak vissza kell ezt másolnod.
Utána rootként telepítsd az rpm csomagot, így:
csomagneve.rpm -i --force --nodeps
utána írd be konzolba:
fglrxconfig
Az egeret lehet, hogy nem jól állítja be. Ha nem megy egér, akkor futasd le újból és amikor rákérdez, írd be neki, hogy:
/dev/gpmdata
Nekem így megy UHU 1.1 alatt Radeon 9600 Pro, és van 3D-m is. -
tildy
nagyúr
-
Warchief
csendes tag
Hali !
Feltettem ma az UHU-Linux 1.1es változatát. Az az igazság, hogy Linux operációs rendszerben teljesen új vagyok. Sikerült elinditani a KDE grafikus felülettel és már kicsit elmerültem benne, találtam egy-két progit. Aztán feltűnt hogy akármilyen felbontásra állítom a monitort, mindig 60Hz-en fut. Leszedtem az ATi 9600 Serieshez való linux drivert, aminek kiterjesztése 'rpm'. A kérdésem az, hogy ezt mivel kell, hogy kell megnyitni? Mert még semmilyen programot, semmit sem telepitettem, és abszolút amatőr vagyok Linuxba, viszont ahhoz hogy komolyabban eltudjak benne merülni, a 85 v. 100Hz jobb lenne. Kérem vki irja le részletesen, érthetően hogy hogyan installáljam fel az ati drivert. Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest