- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Na sikerült netet varázsolnom, ne kérdezze senki hogyan mert ugyan úgy csináltam mint az első próbálkozáskor, annyi külömbséggel, hogy amikor sikerült a pppoeconf-al beállítani a kapcsolatot utána még matattam a hálózatnál amitől újraindult és onnan volt net.
De most jön a következő, szeretném felrakni a tűzróka legfrissebb változatát meg magyar nyelv sem lenne baj de a csomagkezelőbe hogyan kerül be egy letöltött program, /csomag/ hogy onnan tudjam indítani.
Esetleg valami magyar nyelvű irodalom ami lehet akár papíralapú is, hogy ne keljen ennyi hülyeséget kérdezgetnem.
Ja ha az asztal effektet engedélyezem akkor bejön egy fehér képernyő és semmi más ez mitől lehet? -
virkir
veterán
Abból gondolom, hogy az eszközkezelőben vagy hogyhíjjákban nem találom.
Ha megpróbálok beállítani egy adsl kapcsolatot nem történik semmi illetve hibaüzenetet kapok valami hálózatra hivatkozva.A hálókárty típusa 3Com EtherLink (3C905C-TX) ehhez találtam drivert a gyártó oldalán
http://support.3com.com/infodeli/tools/nic/linuxdownload.htm -
virkir
veterán
Na kéne egy kicsike segítség (nem is kicsi)
Feltettem egy ubuntut a gépemre, megyeget szépen még nem érzem, hogy le kéne törölni mint a Vistát de...
Nem ismerte fel a hálókártyámat így nem tudok netet sem beállítani, innentől meg marhára nehéz ha bármi kérdésem van utánakeresni a világban.
Segítség kéne de ha lehet lépésről lépésre hogyan tudom felrakni a hálókártya drivert.
Drivert találtam a 3com oldalán igaz csak más disztibúciókhoz Debian, Redhat esetleg az jó lehet az ubuntuhoz is?
Nálam kezdőbb a Linuxhoz nem nagyon kell
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest