- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Egy kérdés,
Szerintetek, meglehet valahol lelni azt az img fájlt, ami eredetileg egy géphez volt. Tehát van most egy DELL INS 5527 gép ami alapból Ubuntuval jött, Delles logóval. szerintetek valahonnan ezt le tudom szedni. Dell Certification(Amúgy 12.04.02 LTS volt rajta)
-
Damage401
senior tag
Egy kis útbaigazítás kellene.
LTS (Long Term Support ): Azoknak ajánlott akik nem szeretik az újdonságot, csak a stabilitást
Normál változat (.10 végződések): Akik az újabbakra vágynak, illetve mit hoz majd az újításokNos normál változat is használható, desktop célra? Van-e elég stabil már?
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Van valahol egy összegyűjtő lista, ahol megtudom nézni, hogy milyen linuxok vannak és abból melyik a legfrissebb?
Dell INS 5521 gépem van HD 8730m VGA. Ahhoz keresek normális linuxot. Netezésre, illetve natív linux játékra
Köszönöm a gyors választ -
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Kubuntu 12.04.2 LTS verzió van most fent, barátkozok vele (chakra nem jött be). Nos olyan kérdésem lenne hogy virtuális gépet szeretnék amin Windows is lehet futtatni, tudtok valami jó progit?
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Nos végre sikerült a Chakra Linuxot feltenni.
Egy dolog felejetttem el, /boot résznél a Flagbe beállítani hogy konkrétan az legyen a boot
-
Damage401
senior tag
válasz
CPT.Pirk #18424 üzenetére
Leírom mit csináltam,
Kilót Usbvel kiirtam a chakra linuxot.
Bootolok róla, zárt meghajtos nem megy így a simaval.
Majd mikor bejön a live rész, ramegyek a telepítésére.
Majd végig megyek a részeken kitoltom. Patricionalast úgy csinalom mint neked a képen
Tehát linux swap és egy root rész. Mindkettőt formaztatom.
Majd install
A végén grub2 telepítését kérem elvégzi.
Restart
Majd ha benne hagyom a pendrivert akkor telepitot hozza be. Ha kihuzom akkor kiírja hogy no system in disk or disk error.
Achi modban van a sata.Privátban jelezd már mit rontok el. Telorol vagyok ezért ennyi a hiba
-
Damage401
senior tag
Nos, nekem olyan gond van, ha telepítés előtt inditanam a chakra linux 13.03 lemezét zárt meghajtóval akkor végig megy a teszten és fekete képernyő fogad vártam vele 5 percet de semmi, a simaval azzal megy. Nos a rendszereren belül is feltudom tenni az ati zárt drivert? Hp probook 6545b . Ati hd 4200 vga
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy Laposom: HP ProBook 6545b
AMD Athlon M320 2x proci
4 GB DDR2 ram
ATi HD 4200 320 MB (mobility)Olyan linuxra lenne szükségem, amely minden multimédiás alkalmazásra jó. Illetve játszani is szeretnék és ehhez egy illesztőprogramot amit a rendszer ajánl fel, mert amit az oldalról feltesz az hibás és nem indulnak el a 3D alkalmazások.
KDE felület tetszik, Most linux Mint 14 van fent, fel is tettem a drivert, de hibás még CC sem nyitja meg.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest