-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ussseal
tag
válasz
Rimuru #67754 üzenetére
Igen, köszi, nekem is fura volt, hogy annyi minden testre szabható alapból, az egérnél meg pár alapbeállítás van csak.
FF-ben autoscrollhoz nem kell szerencsére még kieg sem, a beállításokból alapból tudja. Csak globális beállítást nem találtam rá, ami szerkesztőkben, readerekben, stb. is elérhetővé tenné.
-
ussseal
tag
-
ussseal
tag
Sziasztok!
Manjaro KDE alatt van valamilyen GUI-s opció a görgősebesség változtatására? Libinputos bűvészkedést már találtam, csak gondoltam hátha van valami beginner-friendly módszer is erre
Illetve az általam használt MS fontok között való turkálás között találtam rá erre a - nem túlzottan - rejtett Windows mottóra Win10 alatt, bocs ha ez már lejárt lemez
-
ussseal
tag
válasz
CPT.Pirk #67208 üzenetére
Wendell videóit szoktam még nézni a témában a Level1-től, mondjuk ő pont egy tegnapi videójában ekézte kicsit a Manjarot, pont amiatt, hogy ha valami elromlik, itt Arch van a motorháztető alatt, amit kevésbé noob-friendly kijavítani
-
ussseal
tag
válasz
ubyegon2 #67195 üzenetére
Játék fronton ami engem érint, az mind vagy natív linuxon vagy Proton/Wine+Lutris kombóval elvileg simán kell, hogy menjen leírások alapján, remélhetőleg a gyakorlat is ezt fogja igazolni.
Emulátorok terén meg több helyen azt olvastam, hogy jobb a helyzet bizonyos tekintetben mint Windowson, OpenGL-ben Mesa driverekkel pl. köröket ver a windowsos amd driverekre. -
ussseal
tag
Sziasztok!
Egy ideje gondolkozom, hogy átálljak a pingvines oldalra,
első disztróként a Manjarot néztem ki KDE-vel, ez jó választás lehet?
Kubuntu merült még fel alternatívaként.Ilyen "easy to learn, hard to master" disztrót keresek, amitől nem szakadok össze az első pár hétben, de később nagy szabadságot is ad, ha belejönnék, ezért néztem ki az Arch alapú Manjarot.
Data science és játék (leginkább indie címek és emulátorok, kevésbé AAA) lenne a fő profil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged