-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Minden működik ahogy kell.
-
fekeandras
őstag
-
fekeandras
őstag
Hello emberek.Ismerősnek raktam össze gépet.Ez az első gépe, csak internetezni és skype-olni kell neki.Semmi másra nem használná.Namost azzal vagyok gondban, hogy milyen linuxot telepítsek rá neki.Úgy értem melyik az amit egy full kezdő is viszonylag könnyen átlát és hamar megtanulja használni?
A másik kérdésem az lenne (mivel még én is csak ismerkedem a témával), hogy hogyan kell egy programot (skype) feltelepíteni linuxra?
Biztos láma kérdés de én nem tudom... -
fekeandras
őstag
Áh feladom.
kénytelen leszek azt a rakás x@r vírusmágnest használni továbbra is.
-
fekeandras
őstag
Hello.azt mondja meg nekem valaki, hogy miért nem megy a netem linux-al.(Ubi 8.04)
Xp-n símán mindenféle beállítás nélkül azonnal megy ezen nem.(kábeltévés netem van ami autómatikusan csatlakozik nem kell jelszót stb megadni)Ja és telepítés után csak részben megyar nyelvű a rendszer az normális?Nem tudtam semmit frissíteni rajta még.Valaki írja le nekem kérem részletesen, szájbarágósan!, (mert nem beszélek angolul) hogy mit állítsak át rajta hogy legyen netem.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest