-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacafi
tag
Sziasztok!
Van közöttetek zseni aki ubuntun, és pclinux-on Tv állomás megjelenítésében jártas?
Winen minden gond nélkül tudok tv műsort nézni a pc-n. Természetesen olyan beállításokkal hogy adót találjon az eszköz.
Ilyen beállításokkal a linux nem produkál műsort.
-
Lacafi
tag
Hali.
Segítségre lenne szükségem.
Linuxnál kezdem használni a krusader progit. Hogy kell beállítani, vagy mi a módja, hogy ugyanúgy tudjak kezelni, törölni, áthelyezni stb állományokat, mint a winbe a total kommanderrel?Kösz.
-
Lacafi
tag
Hi.
Tud valaki olyan progit a linuxra (ubuntu, pclinux) mint a winhez a total commander?
Kösz.
-
Lacafi
tag
Szép estét.
Tudna valaki nyugisan, érthetően segíteni?
Van akinek sikerült feltelepíteni a PCLinux DVD-t. Ezzel görcsölök jó ideje, több módon próbáltam de 75-90% között mindig kilép.
-
-
Lacafi
tag
Elért a téli frissesség!
Megleltem mindkettőt, STORNÓ a kéréseim!
-
Lacafi
tag
Szép napos időt!
Segítséget kérek.
Felraktam az opensusét, ami első benyomásaim alapján erősen előnyt élvez más linuxal szemben.
Hirtelen 2 kérdésem lenne.
Hol lehet állítani :
-betűméreteken,
-képernyőfelbontáson? -
Lacafi
tag
válasz
#25954560 #4414 üzenetére
Hali.
Kösz. Ubit próbáltam. Nem fogadja el a @, és a hosszú magánhangzókat. Ettől jobb a kiwi, azt már nagyon kicsit megismertem.
Sajna a nem magyar nyelvezeti részekkel van elsősorban a legnagyobb bajom mindenhol.
A magyarosított opensusét most töltöm le.
Erről vannak ismereteid? -
Lacafi
tag
Üdv mindenkinek!
Segítségetek kérem linux választásban.
Fontosabb szempontok: legkönyebb kezelhetőség, minnél több magyarított rész, otthoni felhasználásra minden jó, sok segítő fórum.
Melyiket ajánljátok, és főleg miért!? : opensuse, ubuntu, kiwi, pclinuxos
-
Lacafi
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek.
A foxmark nevet meg kódot kér. Beírom neki amikkel a kiwi-be lépek, de nem fogadja el. Milyen kell neki?
-
-
Lacafi
tag
Hali!
Használta, ismeri valaki a wubi progit?
Mit kell tudni róla, tapasztalat után?
-
Lacafi
tag
Sziasztok.
Kezdő vagyok, a linuxról több helyen olvasgattam, így az ubuntut cd-re is írtam, mert ez igencsak érdekel.
El is jutottam a lemezzel particionálás részig, de tovább nem tudok. Sok választási mód van ezen a részen. Na itt már elfogyott a tudomány, és mit hogy tovább!
Van 20GB üres parcim.Egyenlőre ebbe kérném egítségeteket.
Csak magyarul értek!!!!!
Ja, és ez évben nem háborgatok senkit! BUÉK.
-
Lacafi
tag
Sziasztok.
Én meg úgy vagyok kezdő, hogy a winhez vagy félig, a linuxról több helyen olvasgattam, így az ubuntut cd-re is írtam, mert ez igencsak érdekel.
El is jutottam a lemezzel particionálás részig, de tovább nem tudok. Sok választási mód van ezen a részen. Na itt már elfogyott a tudomány, és mit hogy tovább!
Van 20GB üres parcim.Egyenlőre ebbe kérném egítségeteket.
Csak magyarul értek!!!!!
-
Lacafi
tag
Csá szakik!
Linux-al (ubuntu) ismerkednék.
Ha feltelepítem, (arra a particióra kerülne ahol a win van) később hogy lehet a kisajátított részt visszaállítani, hogy ne sérüljön az xp, vagy a vista.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged