- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
válasz
tordaitibi #78798 üzenetére
Valoszinuleg jo,BIOS felismeri, boot sorrend jo, secure boot kikapcsolva, legacy volt es arra van allitva, ha elallitom ki is irja hogy nincs bootolhato dolog. Mas problemara tippelek.
lev258:
grub ujratelepitesenek a menete nem igazan van meg, live cd alol mi az amit ellenoriznem kell? -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. HP Elite 8300 SFF PC- hasznalok mint Plex es torrent szerver. OMV fut rajta, hetek alatt sikerult belőni kezdőként, 1 évig hibatlanul uzemelt. Pár napja tonkrement az alaplap, vettem bele ugyanilyen gepből alaplapot, be is kapcsolt, csak epp annyi baj van, hogy az OMV nem bootol be. Fekete kép es bejön a parancssor kis vonala, ami villog, de semmit nem lehet csinalni vele, billentyű leütésre csak sípol. BIOS-ba allitgattam par dolgot, de semmi siker.
Semmi nem valtozott, még az alaplap is ugyanaz a tipus kerult bele. Tudok valamit tenni, hogy megmentsem az OS-t? Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni.
Köszönöm szépen!
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van nálam egy kocsmai zenegép,debian 3.0 van rajta,ez bebootol és elindul a zenegép progi. Szeretném rajta a számokat frissíteni,tettem rá új zenéket,windows alól,viszont nem látja őket,amiket meg kitöröltem azokat látja,de nem játssza. A listát is frissítettem pedig,elérési úttal. hogy tudnék valami kezelő felületet vagy valami előhozni ezen a debianon,mert nagyon vakon vagyok ilyen téren. q betű lenyomásával tudnék belogolni,parancssorból,de nemtudom a jelszót meeg a felhasználónevet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged