-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
A WannaCrypt is csak egy ransomware, ami ugyanúgy ismeri a Linux sebezhetőségeit.
Az egyik Linux-ra specializált ransomware talán a FairWare.Egyébként érdemes csak google: "ransomware linux"-ra rákeresni, és lehet kapni találatokat, mint ez:
Wordpress Linux szerveren.
Természetesen sok a fanboy, de vannak szakmailag korrektebb cikkek (jó ez nem olyan szakmailag korrekt, de azért mutatja, hogy jobb nyitott szemmel járni), ahol tényleg mutatják, hogy ez és az is műkődik.
Én anno olvastam olyan cikkeket, hogy remote access sebezhetőségek voltak a Linuxban, volt olyan is ami több évig létezett, és könnyen át lehetett venni a linux felett az ellenőrzést távolról.
Bár a tűzfal progik sokat segítenek, mert default-ban nyitott portokat lezárják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest