- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Nouveau-firmware csomag nemigen szokott alapból fent lenni, legalábbis én még nem találkoztam vele, a leírásodból nekem az jön le, hogy nem is volt fent ("feltelepítettem az nVidia firmware-t" )
Comptont tárolóból fel tudod tenni, de utána még létre kell hozni hozzá egy config fájlt (a leírás még régebbi xfce-hez készült, de ugyanúgy működik lxde alatt is), ami a legtöbb esetben működik, ha mégsem, akkor vagy turkálj a config fájlban (le van benne írogatva mi mit jelent) vagy csak töröld és egyéb opciókkal lehet indítani hátha vmelyik beválik (egyszerre persze csak eggyel próbálkozz, ill mindig lődd ki az aktuálisat mielőtt a következő variációt próbálnád);
compton --vsync opengl
compton --backend glx --paint-on-overlay --glx-no-stencil --vsync opengl-swc
compton --backend glx --glx-no-stencil --vsync opengl-swc -
törölt tag
Örülök hogy sikerült!
Az nvidia-kernel-dkms csomag telepítésével gyk. a bináris drivert telepítetted az X nuoveauja helyett, ami jelenleg 1000+1 sebből vérzik, és használata csak azoknak javasolt, akiknek attól áll fel, hogy az ő rendszerük tisztán openszósz...
Továbbra sem akarlak lebeszélni az LXDE-ről, de pl. a DPI állítás egy normális asztali környezet (pl. KDE) esetén két klatyintás az egérrel, és nem kell az xorg.confot túrni miatta...
És még egy kis csesztetés, ha hallgatsz rám, és DVD-ről telepítesz szakértői módban, akkor a tárolókat is be tudod állítani már a telepítés során, mert konkrétan rákérdez, hogy akarsz-e nonfree, stb. csomagokat használni... -
Semmi baj, a lényeg az volt, hogy kibillentsen a holtpontról!
Ha sértőnek gondolod, azért elnézésed kérem, nem volt a célok között, de cinikus, az igaz, de nyugodtan leírhatod, amit szeretnél, nem tudok moderálni, csak törölni, de ez a hsz- tól függ, nem sokat számít, hogy nekem vagy másnak írod, nem használhatom e jogosítványokat saját szempontjaim alapján, a fórum szabályzata a mérvadó! Ha azt kéred a Topikgazdától, hogy törölje a számodra sértő hsz- t, akkor akár törölheti is a hsz- t, de fordulhatsz valódi Moderátorhoz is!
kernel 4 erősen foglalkoztatott nemrég itt meg párhuzamosan más fórumon is, ezért frocliztalak ezzel.
Műanyag kádat azért javasoltam, mert épp le akartad fejelni a kád szélét!De gratulálok, hogy sikerült megoldani, mások jobban hittek a kitartásodban, azt meg külön köszönöm a topiklakók nevében, hogy leírtad, hogyan sikerült megoldani, tényleg elég kemény lehetett!
Van jó hírem is, ha két nap múlva már az Arch topikban leszel, ott nem vagyok TG! Debianban sem vagyok TG, de szerintem itt jó helyen vagy ezzel, én se piszkálódok már többet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest